ishal sorunu

2 haftadır MusclePharm Arnold Series Iron mass kullandım ama kullandığım süre içinde sürekli ishal ve karın ağrsı yapıyordu son 1 haftadır kullanmıyorum ve ishal geçti ,üstünde günde 1 porsiyon için 2 ölçeği 500ml su ile karıştırıp antrenmandan 30 dk önce kullanın yazıyor,öyle kulanmama rağmen ishal yapıyor ne yapmalıyım?

not: son kullanma tarihine daha 8 ay kadar var

Yanlış anlamadıysam bu kullandığın gainer,ve gainer i neden antremandan yarım saat önce alınması gerektiğini anlamış değilim bence antreman sonrası al,bu ürünü kullandığında ishal olman vücudunun bunu kullanamadığı yani bağırsaklarda emilimi yapılmadan dışarıya atıldığının işareti olabilir.antreman sonrası dozajı azaltarak denemeni tavsiye ederim.

Yanlış anlamadıysam bu kullandığın gainer,ve gainer i neden antremandan yarım saat önce alınması gerektiğini anlamış değilim bence antreman sonrası al,bu ürünü kullandığında ishal olman vücudunun bunu kullanamadığı yani bağırsaklarda emilimi yapılmadan dışarıya atıldığının işareti olabilir.antreman sonrası dozajı azaltarak denemeni tavsiye ederim.
Hocam dediğiniz gibi yaptım sonuç yine aynı

yani bircok seyden olabilir,vücudun o markayi Kabul etmiyor olabilir,sindirim sisteminde Problem olabilir,ama gainer ishal yapiyorsa her sekilde vücut bunu isleyemiyor kullanamiyor diyebiliriz.ölcegi azalttinmi?yani üzerinde yazan ölcegin yarisi hatta 1/4 ünü alarak dene bir anda vücuda cok fazla gelerek disari atiyorda olabilir,azar azar daha SIK kullanmayi dene birde.

yani bircok seyden olabilir,vücudun o markayi Kabul etmiyor olabilir,sindirim sisteminde Problem olabilir,ama gainer ishal yapiyorsa her sekilde vücut bunu isleyemiyor kullanamiyor diyebiliriz.ölcegi azalttinmi?yani üzerinde yazan ölcegin yarisi hatta 1/4 ünü alarak dene bir anda vücuda cok fazla gelerek disari atiyorda olabilir,azar azar daha SIK kullanmayi dene birde.
2 ölçeği yarım litre su veya sütle karıştırıp için yazıyor.1 ölçeğe indirdim,bide belki süt bozuyordur diye su ile karıştırdım.

Bide şimdi dediğiniz gibi deniyim bu hafta

yani bisiyler dene,bisiy söylemek cok zor,ama bu tip ürünler ishal yapabilir kisiden kisiye degisir.

Back
Yukarı