Merhabalar öncelikle sunu belirtmek isterim ki, forumu adım adım her kosesini okudum arattım ama bi kac sorum cevapsiz kaldi, umarim bunlara cevap bulurum.
Ben 24 yasinda 1.72 boyunda 59 kiloyum. Anlayacaginiz zayifim
Durumumdan rahatsiz oldugum icin bir hastanenin Endokrinoloji ve Metabolizma bölümüne gittim. Bezlerimi kontrol etti ve bir kac test verdi. Birkac dedigim 6 tup kan alip butun hormonlari kontrol etti. :? Cok sukur hicbir sorun cikmadi gayet sagliklisin dedi, hatta testesteron hormonu biraz fazla dedi :lol: primobolanmı kullandin diye suphe etti. Tabi kullanmamistim, doktora zaten kullanmam gerekirmi diye sormaya gitmistim. Konuyu cok uzattim biliyorum. uzun lafin kisasi herhangibir saglik problemim yok. Soorularim Sunlar :
1- YAg oranim % 6 nin altinda cikmisti. Body Building e basliyacagim. Once biraz yaglanmam gerekir sanirim. Bu yuzden weight gainer almayi planliyorum.Weider Mega Mass 2000 almaya karar verdim hatta. Tabiki beslenme yaninda ek olarak alicam.
Bu urunu nasil kullanmaliyim? direk body e başlamalimiyim, yoksa yaglanmayi beklemelimiyim?
Antreman olmadigi gunlerde nasil kullanmaliyim?
2- Weight Gainer yaninda ne kullanabilirim? Creatin veya glutamin olabilirmi? Creatin diye bir oneri gelmisti, fakat creatin yag yikimini saglamiyormu? Yani benim icin kullanisli olurmu?
3- Aslinda spor salonuna kaydim var ama okul yuzunden duzenli gidememistim. Salondaki hocaya kilo almak istiyorum buna gore program yaparsaniz sevinirim demistim. Fakat benden kat kat farkli birisiyle ayni programi yazdı. acikcasi ilgilenmedi.
Son sorumsa su hergun body e gitmek sakincalimi? 1 gun arayla mı gitmeliyim?
Cevaplar icin simdiden tesekkur ederim...
Saygilarimla.

Ben 24 yasinda 1.72 boyunda 59 kiloyum. Anlayacaginiz zayifim

1- YAg oranim % 6 nin altinda cikmisti. Body Building e basliyacagim. Once biraz yaglanmam gerekir sanirim. Bu yuzden weight gainer almayi planliyorum.Weider Mega Mass 2000 almaya karar verdim hatta. Tabiki beslenme yaninda ek olarak alicam.
Bu urunu nasil kullanmaliyim? direk body e başlamalimiyim, yoksa yaglanmayi beklemelimiyim?
Antreman olmadigi gunlerde nasil kullanmaliyim?
2- Weight Gainer yaninda ne kullanabilirim? Creatin veya glutamin olabilirmi? Creatin diye bir oneri gelmisti, fakat creatin yag yikimini saglamiyormu? Yani benim icin kullanisli olurmu?
3- Aslinda spor salonuna kaydim var ama okul yuzunden duzenli gidememistim. Salondaki hocaya kilo almak istiyorum buna gore program yaparsaniz sevinirim demistim. Fakat benden kat kat farkli birisiyle ayni programi yazdı. acikcasi ilgilenmedi.
Son sorumsa su hergun body e gitmek sakincalimi? 1 gun arayla mı gitmeliyim?
Cevaplar icin simdiden tesekkur ederim...
Saygilarimla.