• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

IslakMavi - Resimlerim

Bir yıldır arada uzun süre ara vermek zorunda kalarak vücut geliştirme yapıyorum. Şu an için vücudum resimlerden daha iyi. Bence en önemli sorunum karın bölgesindeki yağlar. 18 yaşındayım, boyum 1.73 kilom ise 74 civarı. Sizce nasıl? =)

Jw726676.jpg

jsE26836.jpg

2Gr26905.jpg

3SB26995.jpg

DlB27135.jpg

VL728519.jpg

c6728665.jpg

merhaba arkadasim...

vücut gelistirmede bu tür pozlar verilmez bu birrrr... tamamen yanlis pozlar vermissin bu iki... bu pozlar olsa olsa calvin klein veya ejnebi parfüm reklamlarina malzemele olur bu iki bucuuuuk :) (kizma sakin
takiliyorum sadece) üst vücudun armut seklinde... (gördügümü söylüyorum negatif elestiri olsun diye degil) yani kol ve gögüs zayif karin bölgesi yagli ve biraz genis duruyor nedense bu üccc... benim 15 16 yasimdaki vücut yapima benziyor bu dörrtttt... bu spor ara verilerek yapilmaz bu besss... örnek 2 ay calisip 3 ay calismayarak 5 sene calissan bile kas kütlesi adina eline pek bi sey gecmez bu altiiii.... bu ise basladiktan sonra kac kilo almissin ölcülerinde
gücünde ne kadar degisiklik olmus evde mi salonda mi calisiyorsun nasil bir program uyguluyorsun supplement aliyor musun vs... yazmamissin bu yediii...

gelelim yapici elestirilere :))))

hic bir sey icin gec degil daha yasin 18... hayatinin baharindasin.
su anda yorum yapmak icin cok erken ama ben yinede yapma hakkimi kullandim. bu foruma takilarak cok sey ögrenebilirsin. bilmedigin seyleri sorulari sorup fazlasiyla cevap alabilirsin. saglam calisarak azimle sabirla cok iyi yerlere gelebilirsin... söyledigim gibi bu öyle bi spordur ki verim alabilmek icin her seyini bu spora göre planlamalisin. bu sporu ya tam yapacaksin yada hic yapmayacaksin. bir yil calistim diyorsun ve arada uzun süre ara verdim diyorsun... uzun süre ne kadar 3 ay mi 4 ay mi?
dedigim gibi ara vererek olmaz bu is. ben bir gün yorgun oldugum icin o gün calismam gerektigi halde calisamazsam bunalima giriyorum. dedigim
gibi yasin daha 18 hic bi sey icin gec degil... ben 24 yasimda basladim ve
hic gec kaldigimi düsünmedim. keske senin gibi erken baslasaydim diye
düsündügüm olur. her neyse... kendine iyi bak ve forumu hep takip et cünkü cok sey ögreneceksin burda.

Saygilar.

pozlar baya bi sanatsal olmuş ya. ayrıca optik biliminin inceliklerindenh de yaralanmışsın.
postmodern bi çalışma olmuş. :)

şaka bir yana bence az ekmek pasta börek az ye her allahın günüde şınav mekik çek günde 20 dakkanı ayır en az tabi.
1 sene sonra vücudun birşeye benzeyebilir.

bende küçükken senin gibiydim 2 sene durmadan kendi çaıpmda çalıştım şimdi en azından posturem son derece iyi. 4 5 ay hiçbişey yapmadığım oldu ama kazandığım biçim en azından kendini hep korudu.
bence 3 5 ay bodye gideceğine önce oturup taxi driver izle. şınav mekik takıl biraz

Astor dedi:
pozlar baya bi sanatsal olmuş ya. ayrıca optik biliminin inceliklerindenh de yaralanmışsın.
postmodern bi çalışma olmuş. :)

evet astor aynen kontrasttaki disavurumculuk bana van gogh un bir sonbahar aksami tablosunda kullandigi rembrand stilini hatirlatti
:lol: :lol: :lol:

(sakin yanlis anlasilmasin resmi koyan arkadasla dalga gectigimiz falan yok kendi aramizda sakalasiyoruz)

kendi aranizda dalga geciyorsunuz ama arkadasin resimi üzerinde dalganiz :!: :!: :!:

abi bu tarzz vücutlu insanlar neden fotolarını koyuyorlar anlamadım zaten kendileri görmüyorlarmı
bir çok bölgesi zayıf işte
önce biraz olsun gelişseler de sonra foto koysalar çok daha iyi olmazmı
birde önce mekik çek zayıfla sonra yüklen önerisi çok yanlış olmuuş bence!!!!!!!!!

resimlere bakmaya basladım her resimde pantalon biraz daha inmeye basladı, dedim sonunda cıkaracak .. (pantalonu ;) ) .. bu ne bicim resimler yaa.. Silent Hill serisi gibi

Aynı resmin benzerini defalarca koymana gerek yoktu ama neyse.ilerde buna dikkat edersin omarım.Yaz geldi diet yapmak daha kolay olacak.Diet+cardio ile bu yaz forma girebilirsin...

Pump Forever dedi:
resimlere bakmaya basladım her resimde pantalon biraz daha inmeye basladı, dedim sonunda cıkaracak .. (pantalonu ;) ) .. bu ne bicim resimler yaa.. Silent Hill serisi gibi
(Aynı şey benimde aklıma geldi :lol:)

Ben kas falan göremiyorum senin vücudunda..??

arkadasin moralinin bozulmasi ve cevap yazmamasi gayet dogal bence, 3-4 ay icinde vucudundaki yaglardan kurtulup tekrar foto yollaman dilegiyle.

Back
Yukarı