merhaba arkadaşlar size çok önemli bir durumunu söylemek istiyorum be başıma yılda 2-3 kere geliyor çok kötü birşey.bugün olanları anlatıyım dersaneye gitmiştim 1.40 geçe desanede derse girdim ilk derste piknik gibi birşey vardı sonra biranda kendimi çok tuhaf hissetmeye başladım çok tuhaf bir his oldu etrafıma baktıgımda herşey aşırı tuhaf geldi sesler çok geriden geliyordu sanki yeni dogmuş gibi herseye tuhaflıkla bakmaya başladım sanki bilincim kapanıyor gibi oldu fakat açlık vs hiçbirşey yoktu etraf çok tuhaf geliyordu sanki ölüyormusum gibi oldu sınıf ortamında herkes birbiiryle konuşuyordu yanımdakina baktım saga sola bakmaya başladım baş dönemesi felan yoktu birisi bişey sorsada cevap verecek durumda degildim sanki bilincim kapanıyordu o an düşündüklerim aşırı tuhaf pfff .evet arkadaslar tanısını bilmiyorum belki yaşayanlar vardır böyle çok nadir oluyor o anda kolum kırılsa idiydide öyle bidaha olmasaydı diye düşündüm internette baktım pek birşey bulamadım kafa karşıklıgı diye birşey buldum belki olabilir diye . sizce ne olabilir ?