iso mass ve true mass aldim bi kontrol eder misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zhu.zhq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zhu.zhq

Üye
arkadaslar bugun adana amerikan pazarindan iso mass ve true mass aldim bu urunleri kullanan arkadaslar bi kontrol edebilirlermi orijinal diye.

true massin kapagin etrafinda jetatin vardi ama kapagi acinca direk toz cikti karsima folyo falan yokdu. iso massda koruyucu folyo vardi falat acinca kapagi icinde kaldi folyo kapaktan cikarttim. yardimci olan arkadaslara simdiden cok tesekkur ediyorum.

Eklentiler

• DSC00337.jpg
    DSC00337.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 461
  • DSC00348.jpg
    DSC00348.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 441
  • DSC00346.jpg
    DSC00346.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 423
  • DSC00344.jpg
    DSC00344.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 423
  • DSC00338.jpg
    DSC00338.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 462
  • DSC00339.jpg
    DSC00339.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 460
off topic olacak ama iki tane k.hidrat agırlıklı besin ne yapacaksın?
bende true mass almak istiyorum ama yağlanmaktan korkuyorum cesaret edemedim
bu aralar bende adanayım amerikan pazarından stok yaptım :) tanıdığım supplement satan bir yer var orayı tavsiye ederim şu ana kadar sorunla karşılaşmadım
ikinci kapıdan gırınca sağdaki büyük mekan..

ya aslinda biri bana biri kuzenimeydi o ara verdi spora bende degerlendirim dedim. zaten 2 dukkan var bende digerinden aldim. senin dedigin yerde iso mass true mass yokdu bizde ozellikle iso ve true mass almaya gitmistik. ama senin dedigin yer fazla indirm yapmiyor ya ama ogrendigim iyi oldu artik ordan alirim :D
saka bir yana saticilarin 2siylede konustum ama diger magzadaki adamla daha cok konustum 2side iyi niyetli . ellerindeki malin ne oldugunu bilmiyor bu adamlar incirlikten cikartmiyorlar mali baskasi getirip topluca satiyor bunlara adamda sahtemi orijinal mi bilmiyor orjinal diye aliyor ve belirtiyor isin asil kaymagini mali cikartan yiyor cunku en riskli kismi o yapiyor diye.

Son düzenleme:
Back
Yukarı