istanbulda 85 kiloyu tasiyan barfiks nerde bulunur

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan didi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

didi

Guest
kadikoy pasajina baktim ama saglam birsey bulamadim
istanbulda nerede saglam birsey bulabilirim :roll:

1 adet uzun plastik su borusu firatpen tercihmzdr :D 1.kalite plastk dolgulu ip her nalburda satılır bu ip borunun içinden geçirilr 100-150 gram alçyla borunun içi doldurulur daha sonra tavana iki tane kalın çengel asılır iplern uçları çengele giçirilp sıkıca bağlanr böylece size her kiloyu rahatça çekebilen bir barfiks yaratılmş olunur tavan çöker ama barfikse bişey olmaz denenmştr yapamsıda zevkli 8)

sohbetseli dedi:
Hepsiburada da olandan aldım ben 85kg. kaldırırmı bilmiyorum ama güzel pratik kapı barfiksi takmak sökmek kolay bunda tutma yerleri yok ama elimi kızartıyor :) yumuşak bişiler taktım üstüne şu an güzel

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=19031&productId=sporspor54

Burda süngerlisi de var, ben aldığımda düz olanı bulabilmiştim başka yoktu.
http://www.gununfirsati.com/default.asp?git=3&urun=14690

süngerli olanı sizin iletinizde gördükten sonra aldım hemen.. fiyatı da uygunmuş baya.. gelsin bakalım ayarlamada sorun olmaz inşallah.. vida kullanılabiliyor mu belirtilmemiş..

Ucuzmuş fiyatı ama bu kapı barfiksleri kapının neresine asılıyor anlamadım...

Kapının çerçeveyi falan kırmayalım :)

Var mı 90 kg civarı olup bunlardan kullanan ??

Kapının arasına takılıyor. Birleşik iki parça kaynatılmış boru. Çevirdikçe açılıp kapanabiliyor. Yani boyu uzayıp kısalıyor. Bu şekilde kapının boşluğuna iki yandan sıkıştırılıyor. 90kg. bilmiyorum ama beni vidalarını takmadan bile taşıyacaktı neredeyse. Vidalarını kapıya önceden takıp sonra barfiksi sıkıştırdım. Yoksa yere uçabilirsiniz barfiks çekerken :) Boruyu tutan sıkışması ve küçük vidalar yani sadece.

Teşekkürler sohbetseli...

Kapı biraz kısa ama... ayaklarımı yerden kesecek bişey arıyorum :)

Çift taraflı açılma özelliği.
62-100cm arası kapı açıklığına uygun.
100kg maksimum taşıma kapasitesi.
ADLER KAPI BARFİKSİ

Ben kapı barfikslerini tavsiye etmiyorum.Ev senin ise celik düvelle bir demir as tavana 1 tonda cekiyor derler.Hem rahat cekersin..Barfiks cekerken ayagın yere degmicek.Kapıdayken degmesi muhtemel boyunu bilmediğimden kesin birsey soyleyemiyorum.

Aynı şekilde ben de aldığım ürünü kapıya asmak yerine duvara monte etmeyi düşünüyorum.. denedim çevirerek koridor boşluğunda duvara asılabilecek kadar uzuyor.. koridorun orta yerinde kötü bir görüntü yaratacaktır ama kapıya asılmasından daha iyi bence..

Back
Yukarı