Sedif, gösterdiğin ilk dambılların da fiyatı uygun ama dikkat edersen orada 3 kglık dambıllardan 6 adet var. Ne yapacaksın 6 taneyi ?
O 6'lı dambıllarla örümcek adamın baş düşmanı Doktor Ahtapot idman yapıyor.
İkinci sorduğun ürün ise carrefourlarda var misal ben kadıköydeki carrefourda aynısını görmüştüm ama fiyat olarak internetten daha pahalı olabilir, hatırlamıyorum bakman lazım.
O York dambıl seti fiyat olarak uygun. Kaliteli de. Kromajlı yivli mivli sağlam. Ancak York ürünleri her zaman biraz daha pahalı. Ancak o setin dezavantajı toplam ağırlıkların bar hariç 12 kg olması. Bence az. Sana yeterli gerçi ama ilerde ihtiyaç olursa yine plaka alman gerekir.
Pahalı olsun, olsun, ama iyi olsun deme. Başka bir marka en kalitesiz demiri bile kullanarak aynı yivli kromajlı dambılları yapsa yine rahatlıkla 5-10 sene dayanır.
Eldiven konusuna gelince, bu konuyu en iyi sen bilirsin. Ben kendimden örnek vereyim, ilki ellerim çok ama çok zor terler. Sadece bazı hareketleri yaparken kayma riskini bertaraf etmek için eldiven takmıştım, genelde takmıyorum. Yani iyi kavradıktan sonra olsa olsa nasır oluyor. Öyle 3 kg için eldivene gerek yok zaten o 3 liralık eldivenlerinde hakkını verirsen kullanım ömrü kısa. Derisi de hakiki deri ama o kadar iyi değil, bir de muhtemelen deri kokusu olacaktır.
Eldivensiz dene, eldivensiz yapamıyorsan o zaman o 3 liralıklardan al.
Ağırlık ve bar konusunda da bu set senin şimdilik isteğini karşılıyor, fiyatı da ucuz veya uygun değil ama "normal", kazık falan değil. Ama eğer iki tane yivli kısa bar ve çeşitli plakalar alırsan aynı ağırlıklarda bir seti daha ucuza çıkartırsın.