Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
doky dedi:yk zti o kadr ağır çlışmıorm bn ble hftada 3 gün mekik falan ypıorm gri klan gnnerdede kol çalışıorm.bu arada bana önerebileceiniz bir mekik programı varmı karın kaslarını iicene belli etmek istiorum.
doky dedi:yk arkadaşım sadce mide ve kol çalışmıorum kndime 1 de halter aldım 10 kiloyla bench basıyorum hftada 2 günde omuz ve sırt çalışıorum barfix ve arnold pressle.bde bu aralar aminoasit veya protein tozu almayı düşünüyorum sizce bu bana yaşım itibariyle sakıncalı olurmu ltfen çk acill bu aralar almak üzereyim çünkü
doky dedi:işte böle 2 elimdede 10 kglik dumbellarla press ypıorum yni yksa tek 10 kg ile diil.bu aralar zatn omuz ve tricepse younlaştım.bde bu rsimlr yklşk 1 ay öncesinin yni rsimleri en ykın zmanda koycam orda braz dha glişme vr
Bence bir salona git ve heryerini çalıştır çünkü heryerinin ihtiyacı var evde tek yonlu çalıştığın için adelen duzensiz gelişir bunu kurtarmakta oldukca zordur örneğin evde bilinçsizce çalışmış biri geliyor omuzunun biri dengesiz gelişmiş onu eski haline getiremiyorum ama vucudu omuza uyduruyorum boylece % 80 duzelmiş oluyordoky dedi:
evet bence daffy abimizi dinle daha yaş 15 toz moz amino alma bar al gerkli ekipmanları al onlarla şekillendir sonra kilo alırsın önce şekli yap derim birde gerçekden girdiğin ağırlıklar sana bir müddet sonra hafif gelecek yaptığından bişen anlamayacaksın...DaFFy dedi:doky dedi:işte böle 2 elimdede 10 kglik dumbellarla press ypıorum yni yksa tek 10 kg ile diil.bu aralar zatn omuz ve tricepse younlaştım.bde bu rsimlr yklşk 1 ay öncesinin yni rsimleri en ykın zmanda koycam orda braz dha glişme vr
dumbell mı halter mi karar ver ben halterden bar anladım cunku... ıkı 10 kgluk dumbell da olsa o agırlıklar sana gogus calısırken cok kısa bi sure sora hafif gelicektir (belki de geliodur) bence o protein tozu - aminoacide verecegin parayla yada biraz daha katarak ustune ilk once ayarlanabılır dumbell ya da bar ve plaka almalısın... senin icin daha faydalı olur