Iste Mükemmel Bayanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şu kadınlara tanınan fırsat verilen şans bizim sporcularımıza tanınsa bizim sporcularımızdan da mr olympia da yarışanlar olurdu diye düşünüyorum buarada ilk resimdeki kadın ms olympia onun resimleri var lunda murray oalcakdı adı...

Arkadaşlar zaten bu teyzeler -yada amcalar neyse- kendilerini kadın gibi hissetseler erkek gibi gözükmek istemezler ki.
Nasıl ki biz kendimizi erkek gibi yani göründüğümüz gibi hissediyor ve Pamela Anderson'a benzemek istemiyorsak, bu teyze&amca karışımları da normal kadınsal içgüdülere sahip olsalar Arnold vb. lere benzemek istemezler.

Başka bir deyişle bunların içinde zaten biraz travestilik var. Bunu da ilaçlarla bir şekilde destekliyorlar.

CYBER_COUNTER dedi:
Arkadaşlar zaten bu teyzeler -yada amcalar neyse- kendilerini kadın gibi hissetseler erkek gibi gözükmek istemezler ki.
Nasıl ki biz kendimizi erkek gibi yani göründüğümüz gibi hissediyor ve Pamela Anderson'a benzemek istemiyorsak, bu teyze&amca karışımları da normal kadınsal içgüdülere sahip olsalar Arnold vb. lere benzemek istemezler.

Başka bir deyişle bunların içinde zaten biraz travestilik var. Bunu da ilaçlarla bir şekilde destekliyorlar.
ola bilirdi diycem ama bir yerde tutku aslında...

Anke-Boemmer

ankeboemmer8hu.jpg
ankeboemmer023qp.jpg

Merhaba Ilk 2 resimdekilerini gece görsem kacarım herhalde...
digerlerine tahammül edebilir...
ama Testesteronu'un cene kasları uzerindeki etkisini gordunuz mu???
Çok trajik bence...
Lee Priest'in eşi de bunlar kadar olmasada, Miss Olympia'ya katılan bir sahsiyet... Sabah aksam birbirlerine igne wuruyorladır ewde herhalde...

Saygılar

hsd dedi:
buda babaları bu moruğu tanıyan varmı çok yaşlı gerçekten ama iyi iyi evet iyi
:D

Ben bu amcayi taniyorum, kendisi Greg Kovacs, gül gibi kızları varmış masallah :lol:
Boyu 1.88, en son Arnold Classic'te yaristi, 2003'teydi sanirim, zaten videosu olmasi lazim bizim forumda.
161 kiloydu Arnold Classic'te, tabii bu kadar bulk, bu kadar gobekli oldugu icin sonuncu oldu!!!
muscletech'in reklamlarinda cok cikiyordu eskiden, en buyuk kollu, en guclu vucutcu diye.
Eyvallah'ta en kalin belli vucutcuda besbelli kendisi, Ronnie Offseasonda bundan daha formda yahu!!!

arkadaslar o nasil kadin lar öyle yavv.hele ilk sayfadaki ikinci resimdeki ayni bizim mahalledeki, travesti cemil agbiye benziyor:)

Benim bacakları çok hoşuma gidiyor bu bayan vücutçuların. Yani harbiden de sütun gibi oluyor :D

Back
Yukarı