sercan0625
Üye
Selâmün aleyküm arkadaşlar. Yapmak istediğim vücut şeklini sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bu vucut sizce ne kadar surede yapilabilir ?

Bu vucut sizce ne kadar surede yapilabilir ?
Ben spora yeni basladim birinci ayım bitti. 171 boy 68 kiloyum.Senin şu an ki resmini görmek lazım.
Ben vardiya sistemi olan bir işte çalışıyorum. Haliyle beslenme de uyku da düzenli olmuyor.Genetikle alakalı, ve güncel durumunuzda önemli. bu tür sorular hatalı bence. ama yinede cevap istiyorsanız, extrem bi durum yoksa 5-6 ayda disiplinli bir beslenme ve idmanla yapılabilir diye düşünüyorum. sizin şuanki durumunuza göre bu süre kısalabilirde, uzayabilirde.
Mümkün oldukça bi düzen oluşturun kendinize. Beslenmeyi, uykuyu ve idmanların hakkını vermeye çalışın. Çünkü fedakarlık istiyor bu spor. Bende sabah-akşam vardiyalı bi işte çalışıyorum. Düzenimi buna göre kurdum,Ben vardiya sistemi olan bir işte çalışıyorum. Haliyle beslenme de uyku da düzenli olmuyor.
Gün içerisinde 4 yumurta( biri tam ) , 6 dilim buğday veya cavdar ekmegi , 60-70 gr tavuk izgara, princ pilavi yiyorum, 500 ml icim fit sut iciyorum. Sizce bu yeterli olur mu ? Yediklerimin belli bir zaman dilimi yok. Çünkü dedigim gibi iş problem