istediğim vucut (resimli) yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selâmün aleyküm arkadaşlar. Yapmak istediğim vücut şeklini sizlerle paylaşmak istiyorum.
1JA7m1.png

Bu vucut sizce ne kadar surede yapilabilir ?

Genetikle alakalı, ve güncel durumunuzda önemli. bu tür sorular hatalı bence. ama yinede cevap istiyorsanız, extrem bi durum yoksa 5-6 ayda disiplinli bir beslenme ve idmanla yapılabilir diye düşünüyorum. sizin şuanki durumunuza göre bu süre kısalabilirde, uzayabilirde.

Genetikle alakalı, ve güncel durumunuzda önemli. bu tür sorular hatalı bence. ama yinede cevap istiyorsanız, extrem bi durum yoksa 5-6 ayda disiplinli bir beslenme ve idmanla yapılabilir diye düşünüyorum. sizin şuanki durumunuza göre bu süre kısalabilirde, uzayabilirde.
Ben vardiya sistemi olan bir işte çalışıyorum. Haliyle beslenme de uyku da düzenli olmuyor.
Gün içerisinde 4 yumurta( biri tam ) , 6 dilim buğday veya cavdar ekmegi , 60-70 gr tavuk izgara, princ pilavi yiyorum, 500 ml icim fit sut iciyorum. Sizce bu yeterli olur mu ? Yediklerimin belli bir zaman dilimi yok. Çünkü dedigim gibi iş problem

Ben vardiya sistemi olan bir işte çalışıyorum. Haliyle beslenme de uyku da düzenli olmuyor.
Gün içerisinde 4 yumurta( biri tam ) , 6 dilim buğday veya cavdar ekmegi , 60-70 gr tavuk izgara, princ pilavi yiyorum, 500 ml icim fit sut iciyorum. Sizce bu yeterli olur mu ? Yediklerimin belli bir zaman dilimi yok. Çünkü dedigim gibi iş problem
Mümkün oldukça bi düzen oluşturun kendinize. Beslenmeyi, uykuyu ve idmanların hakkını vermeye çalışın. Çünkü fedakarlık istiyor bu spor. Bende sabah-akşam vardiyalı bi işte çalışıyorum. Düzenimi buna göre kurdum,
Beslenmenize bişey diyemem çünkü amacınız kilo almakmı, yağ yakmakmı veya sabit tutmakmı bilmiyorum, fakat gördüğüm kadarıyla protein alımınız yetersiz. Kilo başına 1.5 gr ın üzerinde tutmaya çalışın,

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-24'e aykırı başlık açmak!

Madde 24- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!
Örnek resimler ekleyip ya da beğendiğiniz vücuda sahip insanların isimlerini vererek afaki sorular sormayınız.Ölçülerinizi ya da kendi resimlerinizi verip afaki sorular sormayınız, antreman ve beslenmen programları istemeyiniz.
Bu tür başlıklar kilitlenerek çöpe atılacaktır.
Örnekler :
*Şu kadar süre çalışsam kaç kilo alırım?
*Şu kadar süre çalışsam ölçülerim nasıl olur?
*Bu vücuda supplementsız ulaşılabilir mi?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam ne kadar sürer?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam için neler yapmam lazım?
*Resimdeki sizce steroid kullanmış mıdır?
*Ölçülerime göre beslenme ve antreman programı verebilir misiniz?
*Sizce bu vücut adam olur mu?
*Sizce bu vücut gelişir mi?
*Bu vücut için hangi supplementları kullanmalıyım? .... vb..
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı