Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
saydam dedi:restiricted bu arada makinenin tarih ayari bozuk galiba 03-02-2004
restricted dedi:Eğer ilaç kullandığımı iddia eden varsa o kişinin bilgisi hakkında artık yorum yapmam .
restricted dedi:Eğer ilaç kullandığımı iddia eden varsa o kişinin bilgisi hakkında artık yorum yapmam . Başlarken kollar 40 cm.'di anlayacağınız kolumun kalınlığı doğuştan .Vücudumun tamamını çekmedim çünkü karın tarafımı hala zayıf buluyorum .1-2 aya kadar karını da düzeltirim .İstesem kolları biraz daha kalın yapabilirdim fakat yağ şeklinde kilo almaktan korktuğum için kilo almada muhafazakar davranıyorum . Makinenin tarih ayarlarına dikkat etmemişim fakat hatırlattığınız iyi oldu bir ara bakarım . Son olarak da ben haftanın 6 günü sevdiğim için çalışıyorum kimseye bir şey ispatlamak için değil .
taraf tutmak gıbı anlasılmasın.bugun yaptıgım elestırı yarın farklı yonde olabılır.sadece dogruya dogru derım ben.bır ay sonra yapabılecegın hatalı bır çalısmanın sonucunuda yıne ben yuzune haykırırsam alınma.restricted dedi:Guardbody senin diyeceğin herşeye inanırım .Bu da herşeyi net açıklar sanırım .