itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yine bi itiraf daha :) Yazın son günleri diye bodruma tatile gittik bir otele herşey dahil konsept yemekler tam istdiğim gibiydi tavuk hindi yumurta aklınıza gelebilecek hertürlü protein karb olarak pilav makarna içeren öğünlerdi ama gel gelelim tatlılar işi bozdu prfterol, ekmek kadayıfı , tel kadayıf , kedi dilli pasta normal yaş pasta 3 gündür yediğim tatlılar bunlar ama pişman değilim senede 1 kere gidiyoruz zaten spor salonundan yararlandım bütün gün yüzdüm normal beslenmeye devam :) : )

bir yakınımız vasıtasıyla bir davete gittik. Yemek olayından haberimiz yoktu.
Bir anda bir adet catering şirketi geldi ve dönerler çıktı piyasaya 1 şiş et, 1 şiş tavuk döner.
Baktım usta kestikce millet gidip alıyor bende gittim hatuna 1tabak kendime 1 tabak doldurdum.
Hatun tabi bitiremedi ben ondan kalanıda yedim sonra baktım bitiren bidaha gidiyor.
Öyle öyle baya bi gittim geldim en son patlayacak gibiyken arkada sucuk barbekü
yapmaya başladılar dedim ondan da yemesek olmaz onu aldım
gerisi malum...standart şişkinlik & pişmanlık :D

Böyle fırsat her zaman gelmez deyip anıyorum o günü hala...

ben zevk alırım yemekten yani tadını beğenmediğim hiçbişey yemem sevdiğim seylerde hep etli tavuklu tatlı pasta kuruyemiş jelibon falan bu tarz şeyler bu yüzden bi 7-8 kilo fazlalığı 2 senedir veremedin :S

Bende hafta sonu evde tek kalıyordum Yemek yapmaya üşendim aradım Yakındaki Pideciyi kıymalı kaşarlı güveç bi pide söledim yaglı tabi:) bi yersin fenalaşıodum cok geldi güveç baya büyüktür:) sora vicdan azabı cektım 10 dk ip atladım:D

ben rejim dönemlerinde kaçamak yaptıysam ufak yapmam
abartırım, oturup 1 kilo profiterolu lak diye götürürüm
bıkana kadar yerim, sonra canım da çekmez diğer günler :)

Kafa bozuk olduğunda bira 4 adet tuborg gold :)..İçtikten sonra psikoloji kötü oluyo tabi :) Şöyle mideme bakıyorum acaba şiştimi yağ topluyormu diye :D psikolojik hastalıklar..

1 yıldır çiğ köfte yemedim, sokakta geçerken canım çekti 1 porsiyon çiğ köfte aldım (500gr) hepsini 4 lavaş ile bitirdim, bağırsaklar fokurduyor bunu yazarken. :D

Haftada bir istedigimi yeme iznim var, fakat bunu saglikli karbonhidratlar ve %85 siyah cikolata ile yapsam daha iyi olur ama pek oyle olmuyor haliyle. Bu hafta bir ev partisinde adetim diildir ama 4 kadeh sarap ictim, ertesi gun de cheat meal olarak 5 dilim pizza, 1 kutu 450ml dondurmayi, Coke Zero'yla goturdum.

Bugün tamda istediğim gibi 4 öğün protein karbo ağırlıktı beslenmiştimki abim eve gelirken antep sarma almış 1 tane ondan yedim iyi geldi :)

Back
Yukarı