itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 ay çok sıkı diyet spor yaptım ama çokta yoruldum :=)
diyetisyen kontrolunden çıkar çıkmaz pizza cola patates kızartması yedim
b,kaç gün kıtşlıktam çıkmış gibi saldırdım herşeye dürümle filan gırla gitti
spnra gözün doyunca azaldı geçti gitti
şimdi yine diyetteyim 2 hafta sonra 1 gün serbest olucam dürümcüdeyim :=)

Bence kilonuz ideal ise 2 haftada 1 değilde haftada bir dağıtabilirsiniz :)

İkinci itirafımla birlikte karşınızdayım :) gerçi tam itiraf değil zaten 2 haftada 1 cumartesi sabah ve öğlen ki öğünümü serbest bırakıyorum.Sabah her zaman ki gibi 7:30 gibi uyandım.İlk önce 1 bardak su,sonra 100 gr pınar organik yoğurtla 3 yemek kaşığı doğa yulaf gevreği.Daha sonra yaklaşık100-150 gr lor.Bunları yedikten 15 dk sonra 2 tam yumurta 2 beyazı,100gr domates,100gr salatalık,1 kutu tahin-pekmez,25 gr zeytin ve devasa bir avşar tost(sucuk-kaşar ikilisi tost makinesinde normal tost gibi ekmeğin içinde pişer.Sonra içine rus salatası yeşillik vs konulur).2 saat sonra idmana gittim,bacak çalışma günümdü.Baya iyi çalıştıktan sonra dönerciye gittim.1 tane patatessiz-mayonezsiz bol domates soslu ve acılı 1,5 döner.Baktım doyamadım aynı tarifeden 1 tane daha söyledim.Baktım yine olmadı 1 tane daha.En son kendime söz verip bu son dedim ve 1 tane daha yedim :D Garsonlar aralarında konuşup beni gösteriyorlardı baktığımda.Bişey olacak sandılar :D (toplamda 4 tane 1,5 tavuk döner oldu).Masadan kalktığımda en ufak bir ağırlık ya da pişmanlık yoktu üstümde.Sanki az önce onları yiyen ben değildim.Nereye gitti o kadar şey anlamadım :D akşamda mercimek çorbası ve ton balıklı salata yedim.Çok huzurlu bir gündü gerçekten :D

Her gün yeni diyet fikirleri üretiyorum ama hiçbirini uygulamıyorum . Diyetim fikir üretmek üzerine icraat yok :))

10 lu halley paketinin hepsini yedim dün akşam=)
eskiden bende öyle yerdim
pc başına oturdummu tek seferde kalkmadan bikaç dk içinde 10lu halley bitmiş bidaha yesemmi diye düşünür halde olurdum
şimdi birtane yesem nasıl yakacaz bunları diyorum :)

Yaklaşık 2 sene öncesine kadar yani bu spora başlamadn önce neredeyse abur cuburla beslenen bir insandım.Şimdi ise neredeyse sıfıra indirdim bu alışkanlığımı , ama bazen nefsime hakim olamıyorum ayda bir defa bu şekilde kaçamak yapıyorum=)

Bence kilonuz ideal ise 2 haftada 1 değilde haftada bir dağıtabilirsiniz :)
yook nerdeee bench_O hamileyken epey dağıttım şimdi toplamaya çalışıyorum :)
89 ile başladım 1 buçuk ay oldu şimdi 78 kiloyum boyum 170
yağ yüzde 20 ye düşmeden bana rahat yok

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:49 ----------

İkinci itirafımla birlikte karşınızdayım :) gerçi tam itiraf değil zaten 2 haftada 1 cumartesi sabah ve öğlen ki öğünümü serbest bırakıyorum.Sabah her zaman ki gibi 7:30 gibi uyandım.İlk önce 1 bardak su,sonra 100 gr pınar organik yoğurtla 3 yemek kaşığı doğa yulaf gevreği.Daha sonra yaklaşık100-150 gr lor.Bunları yedikten 15 dk sonra 2 tam yumurta 2 beyazı,100gr domates,100gr salatalık,1 kutu tahin-pekmez,25 gr zeytin ve devasa bir avşar tost(sucuk-kaşar ikilisi tost makinesinde normal tost gibi ekmeğin içinde pişer.Sonra içine rus salatası yeşillik vs konulur).2 saat sonra idmana gittim,bacak çalışma günümdü.Baya iyi çalıştıktan sonra dönerciye gittim.1 tane patatessiz-mayonezsiz bol domates soslu ve acılı 1,5 döner.Baktım doyamadım aynı tarifeden 1 tane daha söyledim.Baktım yine olmadı 1 tane daha.En son kendime söz verip bu son dedim ve 1 tane daha yedim :D Garsonlar aralarında konuşup beni gösteriyorlardı baktığımda.Bişey olacak sandılar :D (toplamda 4 tane 1,5 tavuk döner oldu).Masadan kalktığımda en ufak bir ağırlık ya da pişmanlık yoktu üstümde.Sanki az önce onları yiyen ben değildim.Nereye gitti o kadar şey anlamadım :D akşamda mercimek çorbası ve ton balıklı salata yedim.Çok huzurlu bir gündü gerçekten :D
maşallah :D dokunmamış :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:52 ----------

dün akşam gece bıdığı uyuttuktan sonra carnitini içip 6 şar kiloluk ağırlıkla toplam 12 kilo ile kardiyo yaptım hemde hııt cardiyo :)
koşu bandı şiddetinden zangırdadı :)
ve bugün pert haldeyim acayip karbonhidrat istiyor canım misal pizza :)
yoldan geçen motorsitlet görsem pizzacımı diye bakıyorum :)
ama kendime söz verdim 1 ay dolmadan kaçamak yok
1 ay sonra dürümde olur pizzada :) ama bugün yağsız semizotu yemeği ve ton balığı

Son düzenleme:
@hugocuk

valla dokunmak ne kelime hissetmedim bile :D sabırsızlıkla gelecek hafta cumartesiyi yani 15.06.2013'ü bekliyorum.Bu sefer 5 tane 1,5 döner deneyecem :D ya da dominosu da yağmalayabilirim bilemiyorum

izim burda bi pideci var geçen hafta okuldan geldim çok acıkmıştım biraz param vardı aradım 1.5 kaşarlı pide ve 2 lahmacun 2 ayran söyledim bunları hemen yedim zaten çok açtım o gün son 2 ders beden eğitimiydi bunların üstüne bakkala gittim güzel bir metro aldım

pişmanmıyım hayır çünkü yarın salona başlıcam son ziyafetim olsun bari dedim

ama eminimki kaçamaklar devam edicektir

dayanamıyom ya ne kadar istesemde çikolata yemeden duramıyorum 10 lu halleylerden 2 tane yedim biskolatanın bisküvilerinden 3 tane yedim illa yemeden olmuyo çikolata bi yere kadar yani :D

Bugün annemin misafirleri vardı.5 poğaça 5 dilim karakız pastası yedim.Üstüne markete gittim tavuk göğsü almak için.Aldım eve gidiyorum sağda tekel var üstüne carte door cornet frambuazlı yedim.Akşam 2 saat basket oynamayı planlıyorum.

küçük bir tencere irmik helvası yedim sütüne kiraz üstüne dondurma
delirmiş gibiydim
bi şeyide sınırında yapayım

İnsan başlayınca duramıyor normalde cuma akşamları serbest öğün yapıyordum bu hafta serbest öğünümde şekerli bir şey olmuyacak

Bisküvi lisi çok hoşuma gidiyor caramionun

---------- Post added at 13:45 ---------- Previous post was at 12:54 ----------

Bugün iyice dağıttım.Yedeklerim 5dilim kek 5 poğaça 8 adet pringles cips 1 cornet 1 adet gofret 1 kase nesfit 2 saat tek pota basket oynasam yakabilir miyim?

Bugün canım çok tatlı çekiyordu.Aldım bir tane çikolatalı gofret yedim.Tam yeter bu kadar derken annem kocaman vanilyalı bir pasta ile çıkageldi.Bende olan oldu deyip 4 dilim yedim.Yarın salona da gidemeyeceğim kapalı.Pişmanım ama olsun:D

Back
Yukarı