İkinci itirafımla birlikte karşınızdayım

gerçi tam itiraf değil zaten 2 haftada 1 cumartesi sabah ve öğlen ki öğünümü serbest bırakıyorum.Sabah her zaman ki gibi 7:30 gibi uyandım.İlk önce 1 bardak su,sonra 100 gr pınar organik yoğurtla 3 yemek kaşığı doğa yulaf gevreği.Daha sonra yaklaşık100-150 gr lor.Bunları yedikten 15 dk sonra 2 tam yumurta 2 beyazı,100gr domates,100gr salatalık,1 kutu tahin-pekmez,25 gr zeytin ve devasa bir avşar tost(sucuk-kaşar ikilisi tost makinesinde normal tost gibi ekmeğin içinde pişer.Sonra içine rus salatası yeşillik vs konulur).2 saat sonra idmana gittim,bacak çalışma günümdü.Baya iyi çalıştıktan sonra dönerciye gittim.1 tane patatessiz-mayonezsiz bol domates soslu ve acılı 1,5 döner.Baktım doyamadım aynı tarifeden 1 tane daha söyledim.Baktım yine olmadı 1 tane daha.En son kendime söz verip bu son dedim ve 1 tane daha yedim

Garsonlar aralarında konuşup beni gösteriyorlardı baktığımda.Bişey olacak sandılar

(toplamda 4 tane 1,5 tavuk döner oldu).Masadan kalktığımda en ufak bir ağırlık ya da pişmanlık yoktu üstümde.Sanki az önce onları yiyen ben değildim.Nereye gitti o kadar şey anlamadım

akşamda mercimek çorbası ve ton balıklı salata yedim.Çok huzurlu bir gündü gerçekten