itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şeker krizine girdiğim zaman lıght kola ve yulaflı büskivi yerim. ve şu sıralar vizelerim olduğu için yemek götürmüyorum okula ve hergün yağlı tavuk yemek zorunda kalıyorum .s

Bugün off gündü gün içinde karbo protein ağırlıklı beslendim 4 öğün en son akşam 8 gibi 100 gram peynir yedim casein için misafirler gelirken 100 gramlık light tatlı almışlar kazandibi onlardan yedim light diye içim biraz rahattı allahtan :)

Hatuna uyduk 2 hafta once cocukla zaman geciriyim diye 1 hafta ara verdim, hergun mu insan meyveli turta yapar ve yer :( Hatunda kilo aliyom sen ye dedikce hergun yedim.

Gecen haftada ceviri isi yuzunden musterilerle gezdim, tabi aksam yemekleri orada ceviri, ana yemek vs derken tatlilar :( Iki haftadir forumu da boslamak zorunda kalmistim zaten iyice demotive oldum. Bugun ilk gogus idmani 2 haftadan sonra yarin ise nasil gelcem merak ediyorum.

Pisman miyim hayir :) O tatlilar olmasaydi, o bir hafta zor gecerdi :)

Bugün diyetimde bir farklılık olsun diye pilav üzeri döner sipariş ettim ofise ve özellikle pilavının bulgur pilavı olmasını rica ettim . Fakat dikkate almamışlarki pilav pirinç olarak geldi ve çok aç oldugumdan yemek zorunda kaldım .Tabi yanında patates kızartmasıda koymuşlar alçaklar :D Ondanda bi 8-9 adet yedim. Şuan nasıl bir vicdan azabı ve pişmanlık hissediyorum anlatamam arkadaşlar :( . teselli edicek sözlere ihtiyacım var :)

Sabah 1 ince dilim çavdar ekmeği, öğlen bol yeşil salata ve yarım dilim kepek ekmeği yedim.

Yolda pilavcı falan görürsem gasp edebilirim. (pilavlarını)

Benimde bu akşam 4 yıldır görmediğim bir dostum gelicek Hatay'dan hatta şuan yolda bu gece fasıl dinlemeye gideceğiz, En azından ikimiz 100'lük rakı içeriz ve yenilecek mezeleri tahmin bile edemiyorum offfff şimdiden vicdan yapamaya başladım :)))

geçen gün ıslak kek yedim kocamandı hemde ama ne kek.. Akşamına sıcak çikolata içtim vitaminli kahve dünyasında yanında gelen çikolata kaşıklardan 2 tane yedim.. Gün sonunda hem ölüyor hem vicdan azabı çekiyordum :)

geçen gün 16 km yol yürüdüm ve antreman yaptım eve döndüğümde kendime söz vermiştim az yemem icin ama dayanamadım 10 adet nuget 10 dilim patlıcanlı börek 2 tane yumurta ve 1 tabak pilav yedim :(

Geçen yine yatmadan önce çok acıktım ve muftakta duran nutellayı gözüme kestirdim

Taze ekmekle bir güzel gitmezmii gece gece :D

Sonra tabi kafayı duvarlara vurdum duh

Bu hafta 2 kere kaçamak yaptım akşam yemeği yememe rağmen arkadaşlar burger king e gitti bende içeri girer girmez kokuyu duyunca 2 tek hamburger 1 zero kola içtim diğer kaçamağım ise bugün sabah 2 tane gevrek (simit) 3 tam yumurta 200 gram peynir sucuk çay tam bir pazar kahvaltısıydı .

Benim yiyeceklerle olan özel bi iletişimim var gibi bakman dokunmam yeterli oluyor bazen fakat bazı geceler uyanıp uykuluyken o kdr tatlı oluyo ki sbh kalkınca gülesim geliyo tabiki bitter çikolata bi dilim ağzıma atıp uyuyorum müthiş oluyor sabah kalkınca yastık veya ağzımın kenarında çikolata izleri oluyo çok gülüyorum kendime :)

Bende daha demin abimlerle birlikte dışardan sipariş verdim tavuk şiş bulgur pilavı buraya kadar iyi ama ardından waffle söyledik yolda geliyor yaşasın bulk :(

Sevgilimden ayrılmanın verdiği stresle bi gün kendimi salayım dedim.
Önce pizzacıyı aradım saat 8 gibi.
Orta boy pizza + 5 adet chicken fingers + 4 nugget + 4 soğan halkası + Bolca patates kızartması + kola.
15 dakika içinde bitti doydum mu? Hayır :D
Sonra ne yesem ne yesem diye düşünürken bi kumpir söyleyim dedim. Bol salamlı sosisli soslu mayonezli bir kumpir söyliyecektim ama bir baktımki sipariş 30 tl olmadan evime getirmiyorlar. E napalım napalım derken 2 tane de bol karamelli nutellalı çikolata parçacıklı muzlu muzlu waffle söyledim. Doydum mu? Bi zahmet doymuş olayım :D Üstüne de bi bira tabii. Ayna karşısında t-shirtümü çıkardığımdaki acıyı hissetmek istemezsiniz. :D Neyse yaza gider bunlar diyerekten kendimi avuttum. Pişman mıyım? Değilim :)

Sevgilimden ayrılmanın verdiği stresle bi gün kendimi salayım dedim.
Önce pizzacıyı aradım saat 8 gibi.
Orta boy pizza + 5 adet chicken fingers + 4 nugget + 4 soğan halkası + Bolca patates kızartması + kola.
15 dakika içinde bitti doydum mu? Hayır :D
Sonra ne yesem ne yesem diye düşünürken bi kumpir söyleyim dedim. Bol salamlı sosisli soslu mayonezli bir kumpir söyliyecektim ama bir baktımki sipariş 30 tl olmadan evime getirmiyorlar. E napalım napalım derken 2 tane de bol karamelli nutellalı çikolata parçacıklı muzlu muzlu waffle söyledim. Doydum mu? Bi zahmet doymuş olayım :D Üstüne de bi bira tabii. Ayna karşısında t-shirtümü çıkardığımdaki acıyı hissetmek istemezsiniz. :D Neyse yaza gider bunlar diyerekten kendimi avuttum. Pişman mıyım? Değilim :)

Hakkini vermissin cheat meal'in.

Back
Yukarı