itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben dün gece 3 sularında 2dilim fıstık sarma 3 dilim sütlü baklava yedim hiç pişman olmadım her zamanki gibi yemem gereken bazı zamanlardan biriydi aksine mutlu oldum tabiki :)

4 ay önce bıraktığım diyete bugün devam edicektim arkadaşlar sağolsunlar bugün öğlen burger kinge gittik 1 steakhouse büyük boy patates ve kola aldım akşamda sınırsız pizza yemeye gittik bende diyet için gerekenleri yurt odasına koymuştum dünden yarın başlarım diye kısmetse yarın başlıyorum :)

2 gün önce arkadaşlarda kaldım saat gece 2 buçuk gibi 2 porsiyon tavuk şiş yanında mezeler lavaş ve koca bir tabak bulgur pilavı ayran 10 dk sürmedi zaten yememiz üstüne 3ü1 arada nescafe ve bomba burda asıl 1 paket alman çikolatası .(

Hiç bir yediğime dikkat etmem bir tek şekerden kaçınıyorum. Zaten kilo alamıyorum sabahları tereyağ ekmek falan. Öğlen tavuk döner bütün :) akşam yine fark etmez ne koysan yerim gece yine döner :) öğrenci olunca böyle oluyor he istanbula gidince ne olcak yine şeker hariç yağya dikkat etmicem ama ara ögünlerimi ve ana ögünlerimi dönerden kurtarıcam :)

Yıılbaşı akşamı yine dağıttık tekila bira viski .s arından acıkmalar başladı tabi poğaça börekler çikolatalar hava uçuştu bütün gece :( Bugünden itibren eski beslenmeme başlıyorum

Yarım kilo kasap köfte kola yarım ekmek yarım kiloya yakın baklava pişman değilim hakim bey

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:54 ----------

1,5 hafta yapıp 5 kilo verdiğim dieti bozmak kötü oldu :(

beslenme ile ilgili artık bakış açısına göre değişir ama bizim eczacı vardı. cilveli güzel birşey. sabrettim sabrettim baktım olmayacak dayanamadım bizim eczacıyı yedim.

2 Tencere yaprak sarmasını bi güzel mideye indirip 1 adet de maden suyu içtim pişman değilim ama kafamada takılmıyo degil :)

dominos tarçınlı ekmek + orta extravaganza +1lt zero
saat 11de yedim 03:45 uyumadım.Sindirmeden uyumam :D

Bugün 2 1.5 ekmekli Acılı adana kebabı ve eve gelince 5 dilim baklava yedim.Vücut şoke oldu.Eee naparsın.Adana'da yaşayınca böyle bazen alamıyorsun kendini, mangalda görünce onları :)

3 Haftalik bir diyetin ustune dun kardesimi aradim. 3 haftadir diyeti bozmuyorum artik bi cheating yapalim dedim. Saolsun kirmadi Beni 1kg profiterole girdik. Her kaşığına değerdi:)

biraz önce bozmamam gereken diyetimi, 5 adet çikolatalı ekler den yiyerek bozmuş bulunuyorum.Pişmanmıyım ? tabikide evet . vicdan azabı cekiyorum :(

5 taneden birşey olmaz değilmi arkadaşlar . Ne olur teselli ediniz beni . iyi şeyler duymaya ihtiyacım var :D

itiraf ediyorum
2 gündür yemek yemedim doğru düzgün toplamda 30 gram protein almışımdır belki :(

Back
Yukarı