Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)
Ben dün gece 3 sularında 2dilim fıstık sarma 3 dilim sütlü baklava yedim hiç pişman olmadım her zamanki gibi yemem gereken bazı zamanlardan biriydi aksine mutlu oldum tabiki
4 ay önce bıraktığım diyete bugün devam edicektim arkadaşlar sağolsunlar bugün öğlen burger kinge gittik 1 steakhouse büyük boy patates ve kola aldım akşamda sınırsız pizza yemeye gittik bende diyet için gerekenleri yurt odasına koymuştum dünden yarın başlarım diye kısmetse yarın başlıyorum
2 gün önce arkadaşlarda kaldım saat gece 2 buçuk gibi 2 porsiyon tavuk şiş yanında mezeler lavaş ve koca bir tabak bulgur pilavı ayran 10 dk sürmedi zaten yememiz üstüne 3ü1 arada nescafe ve bomba burda asıl 1 paket alman çikolatası .(
Hiç bir yediğime dikkat etmem bir tek şekerden kaçınıyorum. Zaten kilo alamıyorum sabahları tereyağ ekmek falan. Öğlen tavuk döner bütün akşam yine fark etmez ne koysan yerim gece yine döner öğrenci olunca böyle oluyor he istanbula gidince ne olcak yine şeker hariç yağya dikkat etmicem ama ara ögünlerimi ve ana ögünlerimi dönerden kurtarıcam
ayagimdaki sakatliktak futbol oynuyamiyorum su aralar. Haftasonlari da evde oldugum icin, devamli kinder pingui, kinder bueno, dilim dilim islak pastalar ve 600 gram yer fistigi dunden bugune yok oldu hesapladim asagi yukari 8000 kalori almisim 24 saat icinde. Insanliktan ciktim iyice.
Yıılbaşı akşamı yine dağıttık tekila bira viski .s arından acıkmalar başladı tabi poğaça börekler çikolatalar hava uçuştu bütün gece Bugünden itibren eski beslenmeme başlıyorum
beslenme ile ilgili artık bakış açısına göre değişir ama bizim eczacı vardı. cilveli güzel birşey. sabrettim sabrettim baktım olmayacak dayanamadım bizim eczacıyı yedim.
Bugün 2 1.5 ekmekli Acılı adana kebabı ve eve gelince 5 dilim baklava yedim.Vücut şoke oldu.Eee naparsın.Adana'da yaşayınca böyle bazen alamıyorsun kendini, mangalda görünce onları
1200 gram steak ve 600 gram patatesi yedim , uzerine de 11 tane cokoprense benzeyen seyler yedim. DAha ne yesem diyebakiyorum. benim mide diye bi organim olmayabilir.