Izmirde Salon Ariyorum

Ben de geçenlerde İzmir Mavişehir tarafındaydım.
Sports International gördüm, içini gezmedim, fiyatlarını bilmiyorum.
Ancak İstanbul Tepe Nautilus'taki gibiyse gidip görmeye değer, fiyatlarını da incelemek lazım tabi.
Orası baya lüks güzel bi yer fiyatlarıda pahalı die biliorum

Arkadaşlar gittim salonları 1-5 arası puanlıyım ve yorumlarımı yazayım, belki arkadaşlara yardımcı olur;

Atatürk Stadyumunun altındaki Salon; 3
-Salon bazen tıklım tıklım oluyor. Fiyat 15 liraydı şimdi 35 oldu, Dumbeller çok yetersiz. Aletler fena değil.

Yeşilova Altın Kemer; 1
-Salon kafasına göre açık, kapalı hiç belli değil. Birde vg için değil kickboks üzerine kurulu bi mekan. Aletlerin yarısı bozuk:D

Hatay Performans Spor Salonu; 4
-Salondaki aletler gayet yeterli. Rahat ortam. Soyunma odasıda iyi. Fiyatı öğrenciye 35liraydı 50 olmuş. Eğer 35 olmasaydı bence fiyat-salon olarak 5lik bi yer.

Bu aralar yine salonu değiştiricem çünkü Hatay'a gitmek için zaten ayda 30 lira yola veriyorum 50 de salona versem 80 liraya gelir. Onun yerine başka yere giderim.

Spor salonu arıyorum.

Merhaba arkadaşlar. Ben hataydayım ve hatay poligon güzelyalı taraflarında , buralara yakın we fiyat olarak ta uygun olabilcek bir spor salonu arıyorum.bana yardımcı olursanız cok sevinirim iyi günler.:)

Selamlar Karşıyaka'da salonumuz var..Bostanlı'da

Sport Center 2 tüm ihtiyaçlarımızı karşılayacak aletler mevcut...En güzel yönü hocalarımız ilgili ve gelen kişilerde gayet düzgün insanlar....

Bekleriz...

dostum 3yolda gerçi hatayın sonuna doğru performans var,sana her konuda yardım ederler,
salonun sahibi almanyada yaşamış zamanında,hani bilgili bu konuda da,ayrıca bi çok şampiyon da çıkmış ordan,güzel bi yer.

Karşıyaka The Best 1(Klise sokağı)
Bostanlı The Best 2(Bostanlı İş Bankası Yanı)
Bostanlı The Best 3(Bostanlı Migros Üstü)
Mavişehir Sports İnternational(Atakent Anadolu Lisesi yakınlarında)
Şemikler Vücut Salonu(Şemikler-Bostanlı Girişi)

Hortlatayım.

Üçyol, Hatay civarında bir salon arıyorum. Amacım kilo vermek. Fazla değil 25-30 kilo falan :). Şöyle 1 yıllık ücreti abartı olmayan bir yer arıyorum.

Arkadaslar malum ramazan bitiyor..
Yeni bır salona baslamak ıstıyorum..
Egekent-2de oturuyorum ve 9 eylulu kazandım..
Fakat ev ve buca ters yerlerde..
Birde bucaya gıdıp eve donup ordan tekrar ksk fılan da yapmak ıstemıyorum su etapta..
O yuzden eve yakınlıgı nedenıyle oncelıklı olarak menemenden salon tavsıyelerı beklıyorum.. Yardımcı olmanız dılegıyle..

Ayrıca forumdas 9 eylullu var mı bılmek ısterım.. Benım bolum hukuk..

Back
Yukarı