James Furlow inanılmaz karın kası

bölesini daha hiç görmedim eminim görende pek yoktur

Eklentiler

• James Furlow 1.jpg
    James Furlow 1.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 1.094
  • hitchmyspace.jpg
    hitchmyspace.jpg
    124 KB · Görüntüleme: 1.484
İlk resimde göğüsten ileri çıkmış karın kasları.
Duruştan öyle görünmüş olabilir ama normaldede böyleyse bu kadarıda estetik değil açıkçası.

bence kötü değil ama hayalimdeki de değil.
bence gögüs kafesi mideden daha ileride olmalıdır. yani gögüs kafesi çok geniş olmalıdır.120cm gögüse 80 bel falan hoş durur gibi düşünüyorum

şu leğen kemiğinin olduğu yere dikkat edin ora neden öyle? mide kaslarının falan kol kasları gibi kalınlaştığı için mi?

Vücuduna göre orantısız ve simetrik olmayışı hoş olmadığı gibi derin yarıklarla ayrılmış büyük baklavalar da iyi durmamakta... Genetiğini ve kişisel görüşümü bir kenara koyarsak yine de birçoklarından iyidir, adam iyi emek harcamış.

Bence forumdaki dexterrr arkadaşımızın abs kasları daha estetik druyor. Büyük olması görünmesi gerektirmiyor tabii ki. Biraz değişik bir görüntüsü var kötü değil ama çok estetikde değil. Vücudu genel olarak biraz daha hacimli olsa daha estetik durur düşüncesindeyim ;)

adam sıkı çalışmış ama zenci olmanında avantajı var... zenci olmak vardı:)

Bence hoş durmuş ama teni beyaz birinde bu kadar hoş dururmuydu bilmiyorum.

ilk resimde pozdan öyle durmuş,yoksa göğüsüyle karnı bir, siz o pozu verip foto çektirin bakın göbek nereye gitmiş,o pozda öylle çıkmışsa gerçekten iyi çünkü karın kasları normal boyutta olan birisinin bile karnı o pozda daha ilerde olabilirdi, evet karnı mr olympialardan bile büyük orantısız, ama mükemmel

Back
Yukarı