Jamie Eason

D.Wolf

Üye
Jamie Eason is a glamour model, fitness model and figure competitor. She has been referred to as the "World's fittest model". She is currently a spokeswoman and writer for bodybuilding.

Jamie Eason was born in Houston, Texas. Growing up she was very active, participating and competing in dance, cheerleading, drill team and softball. She attended Texas A&M where she was on a co-ed dance team. After college she landed a spot on the Houston, Texans cheerleading squad but resigned in the middle of the season in order to pursue a career. She eventually became motivated to get back in shape after she completed a successful recovery from breast cancer.

Soon after she joined a gym and started researching dieting and training techniques. After achieving incredible results she decided to compete and was amazingly awarded with a pro card at her first competition. She went on to compete at several other shows eventually landing a contract as a model, writer and spokesperson for bodybuilding.com She is also self employed as a software consultant.

9wds0kh5qx1tblavzl9.jpg

zs8trxp2jjvh2ykp2z4b.jpg

lbq54v2y3auc63nk9t.jpg

241mquy8cnwtjxh4ko62.jpg

tyya5po8nsl631lzjp5.jpg

5lyv7jjxunadutdi80l5.jpg

mw56nxd97m0am0sx1n30.jpg

5ba6tht6ue7a5k7mmcke.jpg
daa7eo793cjqyhr4aztm.jpg
4d16md81md89ammrnqx.jpg

4vb6c6yfx3ixfvly7jdk.jpg

sgpthqnv48epgieogt1p.jpg

xq5w8mgnw590d18fnmjg.jpg

ae1ubs85tig3kkcq1vwt.jpg

pja2cdbk0hgcb6ou83g2.jpg

4rbf8ko6gs90p46srtbo.jpg

nasıl olduda jamie eason'u atladık anlamış değilim :) güzel derlemişsin D.Wolf..

VV4I0106.jpg

Lunge_jpeg.jpg

21805,xcitefun-jamie-eason-019.jpg

bg74_800.jpg

bg150_800.jpg

bg203_800.jpg

Son düzenleme:
Bodyforum alemi, testo seviyeleri yüksek sanırım:)

Zaten kış, bulk olmanın tam zamanı gibi :)

Bu arada ellerinize sağlık.:p

aaa işte bu ewet ewet rüyalarımda gördüğüm kadına 1 adım daha yaklaştım istediğim bu işte henüz erkekleşmemiş body bi bayan fazla göğüs çalışmamış estetiği kaybolmamış

Gerçekten güzel bir testestoren arttırıcı konu olmuş.Açıkçası bicepsleri ve sırtı iyi durumda.
ablamız solak galiba bknz:topun üstündeki pozu; sol triceps daha fazla gelişmiş.
Polemiği başlatıyorum :) göğüsleri silikon gibime geldi
Ps:ilk fotoyu büyütüp bench sehpasının karşısına asacaksın

boyu : 5' 2" 157cm
d.tarihi : 10 nisan 1976
offseason ağırlığı : 112 pound (50,4kg)
yarışma ağırlığı : 102 pound (45,9 kg)
doğum yeri : houston , texas
kariyeri :
* Hardbody entertaintment's 2006 world's fittest model search winner
* 2006 NPC junior Nationals kısa boyda 7.lik
* 2005 john sherman figure class 2.lik

Son düzenleme:
ben aşık oldum galba

incelemeyin abi tamam artık ben gemileri yaktım benim olacak benim elbet bigün karşılaşacaz.... plan şöyle bi sponsor buluyorum hertürlü takviye ürün ilaçlar vs.. bomba gibi vücut sora bi sponsor daha hooop las vegas tayım sora gelsin olimpia gitsin arnold arkası hooop hollywood... zannetmeyin şan şöhret için hepsi jamie yengeniz için

incelemeyin abi tamam artık ben gemileri yaktım benim olacak benim elbet bigün karşılaşacaz.... plan şöyle bi sponsor buluyorum hertürlü takviye ürün ilaçlar vs.. bomba gibi vücut sora bi sponsor daha hooop las vegas tayım sora gelsin olimpia gitsin arnold arkası hooop hollywood... zannetmeyin şan şöhret için hepsi jamie yengeniz için

kız 32 yaşında elini çabuk tut.. 50sine gelmeden elde edebilirsen ne mutlu sana :)

kız 32 yaşında elini çabuk tut.. 50sine gelmeden elde edebilirsen ne mutlu sana :)
ewet ama olsun 50 sinde de güzel olur o canım benim aşkım bitanem kıyamam ona ben zaten olgun bayanlardan hoşlanırım

Back
Yukarı