jarhead
Üye
Bir zamanlar çok takılırdım bu sitede, işim dolayısı ile giremiyordum birkaç resim atayım istedim.. Bu arada boy 1.90 kilo 105
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Geçmiş olsun . Ne olmuştu ?Bir zamanlar çok takılırdım bu sitede, işim dolayısı ile giremiyordum birkaç resim atayım istedim.. Bu arada boy 1.90 kilo 105
Geçmiş olsun . Ne olmuştu ?Bir zamanlar çok takılırdım bu sitede, işim dolayısı ile giremiyordum birkaç resim atayım istedim.. Bu arada boy 1.90 kilo 105
İşid 28 jun airport attack..Geçmiş olsun . Ne olmuştu ?
Потому что я черкес
Tekrardan geçmiş olsun çok iyi toparlanmissiniz.İşid 28 jun airport attack..
Cok gecmis olsun oncelikle. Oradaki ambiansi kimse tahmin edemezdi. Soluyacak nefesin varmis sukret.Arkadaşlar 7 ağır ameliyat geçirdim paramparça oldum deyim yerinde ise konuyu açmak istemiyorum ama siz başlamadan ben söyleyeyim bu yüzden. 84 ün dahada altına düştüm hatta ilk 1 aylık süreçte . İnce bağırsak, kalın bağırsak , femur kırığı ,akciğer ,karaciğer, el ve bir ameliyat daha geçirdim bu organlar ciddi yara aldı ve 10 bilya girdi vücuda . Bomba basıncındanda bacak (femur) kırıldı parçalı şekilde. Bacak çok zorladı beni ama şuan platin var ve idmanlara başlamamı söyledi doktor. Bacak sopa gibi kalmıştı oda toparlanıyor. Birkaç resim daha atayım. Evet kullandığım şeyler oldu onlar bende kalsın senelerdir herkes doğalım diye ifbb ye yarışmaya girerken bile yeni arkadaşları kandırıp para kazanma peşinde. Ben söyledim bugüne kadar zaten vücüda bakanda anlar kimse aptal değil. Yalnız pek konuşmak istemiyorum bunları. Az kullanırım ben beslenmem muazzamdır. Olabildiğince yanıtlarım sorularınızı teşekkürler.
Bana söylüyorsunuz yoksa konuyu açan jarhead arkadaşımıza mı?Siz kabin gorevlisiydiniz galiba 3 4 sene önce bende çok takılıyordum foruma ordan hatırlıyorum. Daha irilesip yarışmacı olma hedefiniz var mı yoksa bu seviyelerde hobi amaçlı mı devam edeceksiniz?
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kabin deildim swager vize pasaport memuruydum. Hobi olarak yapıyorum 7ay raporluyum şubatta bitecek raporum zaman varken spor rahat yapılıyor. Bende hatırlıyorum seni swager nerde o eski günler.. Kimler kaldı acaba..Siz kabin gorevlisiydiniz galiba 3 4 sene önce bende çok takılıyordum foruma ordan hatırlıyorum. Daha irilesip yarışmacı olma hedefiniz var mı yoksa bu seviyelerde hobi amaçlı mı devam edeceksiniz?
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi