Jay Cutler 'daki gerileme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PeNa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

PeNa

Üye
1374134_531324253617683_907013892_n.jpg

Bu yıl iyi hazırlanamadı ,artık rakipleri ile arasında ciddi fark var Zirvede kalıcı olmak zirveye çıkmaktan daha zor ...
Resim yabancı bir internet sitesinden alıntıdır.

Çok ağır bi sakatlık geçirdi ve bu durum formunu çok kötü etkiledi. Jay Cutler'ın genetik olarak çok sağlam bi yapısı var sıkı çalışırsa bence tekrar zirveyi zorlayabilir. Tabiki Kai Green ve Phil Heath gibi rakipler karşısında işi çok zor. Ronnie Colaman'la çekişmeli müsabakalarını unutmak mümkün değil, eski formuna kavuşur inş.

Artık genç sayılmaz formunu tekrar kazanacağını sanmam.

ameliyattan sonra gecen seneki basarisi bence tatmin ediciydi zaten. bu rakipler varken tekrar ayni basariyi beklemek hayalcilik olur. devri gecti diyebiliriz. efsane olarak kalacaktir.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bende ramy'i Phil Heat a rakip görüyorum daha çok genç ve simetrik vücudu var ve mr Olympia da daha çok iriliğe önem veriliyor

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jay Cutler'ın devrinin bittiğini 2011 Mr Olympia öncesinden beri söylüyorum. Eski formunu yakalaması çok ama çok zor, kaldı ki Jay'in 2009 daki hali bile 2013 M.O. da ne yapabilirdi? 2014 M.O. da ne yapabilir? Bunları iyi analiz etmek lazım. Jay en yeni "eski efsane" sıfatıyla köşesine çekilmelidir.

Yarışmalarda ancak konuşmacı yada guest pozda kendisini görmemiz gerektiğini düşünüyorum.

BURATINO MEGA.NZ 6yo GIRLS MAGNET

ВЕБСАЙТ: ОТКРЫВАЙТЕ ТОЛЬКО В АНОНИМНОМ ТОР БРАУЗЕРЕ (В ДРУГИХ БРАУЗЕРАХ ССЫЛКА НЕ РАБОТАЕТ) http://torx5mtxatfovjmdizm27tsqusa4bgej5qx7zvv2quxvh44spl5xzsad.onion

МАГНЕТ ССЫЛКА 218ГБ ВИДЕО ДЛЯ ТОРРЕНТ КЛИЕНТА: magnet:?xt=urn:btih:abd5aaed52b5994fe54136701c4c18156bd28415

Back
Yukarı