Jay CUTLER off season

FleXoR resimdeki t-shirt te 2006 yazıyor yeni olduğundan kesin emin miyiz?

fitnessist bu resim yeni bile olsa en az bi 3 ayı vardır. Olympia ya çok var bu işlikler kullandıkalrıyla ilgili olsa gerek.. Eylülde herşey güzel olacak :)

Ben geçen jay cutler all accsess videosunu izlemiştim tabi videonun çekimleri efectler vs. süperdi ama orda iyi gözüküyordu.

sanki kardio dan nefret eden birinin 1,5 saat kardio yapmış hali gibi.. :) acaba?

Her haliyle süper... Başarılar jay : )

Arkadaslar oncelikle bu ilk sfdaki resimler sari tshirtlu olan hakkinda fikrimi soyleyeyim bir bodyci mantigiyla baktiginizda bu gun ben define oldum diyen %85 kisiden daha fazla hat meydanda omuz baslari vs.... Basarili
amaaaaa bu adamin cut to the bone denen duruma geldigi pek gorulmedi simdiye kadar bu adamda su tutma problemini cozemedigi icin bu sene yada gecen sene emin degilim antrenor degistirdi
dikkat edin bu adamin normal bir bodyci gibi yanaklari cokmus bir resmi yokyur definisyonlu olarak

haa diyeceksinizki bu adam hep 1-2 oldu arkadaslar uyanin olympia yillarca size weider urunlerini (sadecce prote
in degil dvd thsirt dergi vb) pazarlamak simdide weider yerine muscletech ( yeni gizli ortak weider) urunlerini pazarlarmak icin duzenlenen aslinda sporcu olarak giren insanlarin ilac manyagi oldugu hatta son cilginlik kendi kok hucre
leri yardimiyla yeni kas yapilari olusturdugu f
ederasyonu bilmem kac yildir olmasina ragmen spor sayilmadigi icin olimpiyatlara alinmayan (ama ismi olympia:)))) bir spor dali
kendisi ideal bir amerikan genci gorunumdedir:) uyanik joe her adama belli sans tanir zayif(zane) ortadogulu(samir) ingiliz( dorian) zenci vs vs
adama geri donecek olursak resim subatta cekilmis kasim ayinda yarismadan cikmis bir pro boyle olur normal bence

ksinizki
bunun disinda hem sporu yillardir yapan

jay cutlerin birinci olmasi artik zor steroid kullanimini azaltmak icin estetige puanlar yuksek geliyor. dexter kazanmasindan belli kai gren biraz istisna oldu sowdan goturdu isi. jay cutler gh le buyuttugu o kaburgayla kicla biraz zor adam inadina pullover yapiyor kaburga acilmis belini inceltemez artik. gluteus medius ve tensor fasya lata da buyumus bacak idmani hatali yapiyor hareketlerde ayagini icten disa dogru acmasi lazim medial yani umursamiyor serbest idman yapiyor. hep irilik hep irilik olmaz bunu columana yetismek icin yapti simdide duzeltemiyor. bu aralar estetige ugrasiyor azda olsa duzelme var kendi kendinin hocaligini yapiyor hickimseden yardim almiyor./

sonflozof

kardeş kusura bakma aklıma gelmişken sorayım

jay , coleman gibi mr. olympia yarışlarında elemanlar

steroid kullanma hakları var mı ?

özellikle ikisini merak ediyorum steroid kullanıp kullanmadığını.

jay cutlerin birinci olmasi artik zor steroid kullanimini azaltmak icin estetige puanlar yuksek geliyor. dexter kazanmasindan belli kai gren biraz istisna oldu sowdan goturdu isi. jay cutler gh le buyuttugu o kaburgayla kicla biraz zor adam inadina pullover yapiyor kaburga acilmis belini inceltemez artik. gluteus medius ve tensor fasya lata da buyumus bacak idmani hatali yapiyor hareketlerde ayagini icten disa dogru acmasi lazim medial yani umursamiyor serbest idman yapiyor. hep irilik hep irilik olmaz bunu columana yetismek icin yapti simdide duzeltemiyor. bu aralar estetige ugrasiyor azda olsa duzelme var kendi kendinin hocaligini yapiyor hickimseden yardim almiyor./

Bazı yazdıklarına katılıyorum ama bazılarına katılmıyorum, Kai'nin vücudu show dan kazanmadı adam çok sağlam define olmuş. Sırt pozunda sanki derisini yüzmüşler. Bacaklarındaki derinlikte muazzamdı.
Evet geçen yarışmada estetiğe oynandi, belki artık bu şekilde seçilecek Mr.o.'lar ama belki de o sadece 1 kereye özel bir şeydir.

Back
Yukarı