Jay Cutler - Ronnie Coleman - Victor Martinez - Dexter Jackson

07olympia_1.jpg

07olympia_2.jpg

07olympia_3.jpg

07olympia_4.jpg

07olympia_5.jpg

07olympia_6.jpg

07olympia_7.jpg

07olympia_9.jpg

07olympia_10.jpg

thums:

basligi gorunce yeni bisey zannettim.hepsinin bu seneki son halleri diye aklima gelmisti ama umdugum seyle karsilasmadim,.yinede saol emek vermissin

ronnie nin kollarıyla diğerlerinin arasında çok büyük bir fark var çok rahat göze batıyor.

en altdan 2. resimde soldan sağa doğru bicepslere dikkat ederseniz farkı çok rahat görürsünüz

Jay in büyük görünmesinin nedeni nerdeyse bütün fotolarda önde duruyor ,ona rağmen sondan bir önceki resimde Ronnie nin kollar paramparça en iyileri Ronnie.

kollar paramparça olmakla birlikte diğerlerina nazaran daha devasa duruyor

Sadece kollar değil son resimde önden kanat pozu verildiğinde omuzlar tamamen gevşer ve ölü bir durum alır. bu poz omuz başlarını öldürürken trapez kasınıda kasamamanızı sağlar. Aynı anda tersler,latsmusu ve trapezusu sergilemek sihirbazlık ister. çok yüksek bir hakimiyet ve koordinasyon ilave olarak iyi bir genetik ve kas yoğunluğuna sahip bir kişi bu ölü pozda omuz başını ve trapezleri kanatla birlikte seyirciye sunabilir.

O da gördüğünüz gibi coleman

Son düzenleme:
Sadece kollar değil son resimde önden kanat pozu verildiğinde omuzlar tamamen gevşer ve ölü bir durum alır. bu poz omuz başlarını öldürürken trapez kasınıda kasamamanızı sağlar. Aynı anda tersler,latsmusu ve trapezusu sergilemek sihirbazlık ister. çok yüksek bir hakimiyet ve koordinasyon ilave olarak iyi bir genetik ve kas yoğunluğuna sahip bir kişi bu ölü pozda omuz başını ve trapezleri kanatla birlikte seyirciye sunabilir.

O da gördüğünüz gibi coleman
cok iyi bir tespit ve gozlem..bravo flexor..

vallahi nasıl tespit ettiniz onu ben bi yarım saat baktım farkı anlayamdım flexor hocam tebrik etmek lazım sizi :)

vg olayına yıllarımı verdim ama en mutlu olduğum nokta o yılların boş geçmemesiydi.

kanat pozu verirken basit bir hile vardır buda gövdeyi geriye verip koltuk altına kadar uzanan kanatı jüriye iri bir şekilde göstermek .
jürinin dikkati kanatta toplandığından yarışmacının geriye esnediği için gölgede kaldığı omuz ve trapeze jurinin dikkatini verememesi yarışmacıyı rahatlatır çünkü gölgede kalan bu zıt bölgeleri kasamaz :).
coleman bu işi biliyor :)

Son düzenleme:
Back
Yukarı