Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
prof olmayıp ta böyle vücut isteyen arkadaşlar var mı acaba merak ediyorum.bana bu tarz prof vücutlar çok itici geliyo,ama zevk meselesi tabi,herkesin amacı farklıdır.
amanın o nasıl !!kalkabilmişmi sonrasında?? şaka bir yana prof ların sakatlanmalarıda kolay iş değildir onlarca kg ile... fux gerçekten balon gibi ve bu adamın büyük değil kocaman bir göbeği var, kaslarıda balon misali gerçekten en beğenmediğim bodycilerden kendisi..
go heavy or go home Nba den alınma gibi. win or go home birde her şeye rağmen
show must go on.bunları çerçeveletip salona astıracaksın aslında.
işin geyiği bir tarafa squatta öyle bir acı yaşamak herhalde hayattaki en büyük fiziksel acıdır.üstelik dizlerinde o hasarı hayatı boyunca hissedecek
Adamın forearms'ları diğer yerlere oranla çok mu gelişmiş bana mı öyle gözüktü ?
Sakatlanma anı çok kötü ya ayağıma 2 kglik plaka düştüğünde nasıl ağrımıştı bunu tahmin bile edemiyorum...