masteer dedi:
Karasan,
Eldekı parayı dıgerıyle degıstırmenın bır teknıgı var suratlı olunması ıle ılgılı degıl, bulusunca elındekı bır lırayı memnunıyetle
50 kurusla degıstırırım
Her ne kadar hollywoodun etkısı de olsa bellı bır sevıyeye gelmıs ve dunyaca tanınmıs bır ınsanın fasafıso oldugunu dusunmemek lazım.Gercekten de kolay degıl cunku , ayrıca kısa hayatının neredeyse tamamını dovus teknıklerıne ayırmıs bır
efsanenın de az da olsa bıraz saygıyı hakettıgını dusunuyorum.Ancak arkadasın haklılık payıda hıc yok degıl, hollywood elbettekı elındekı malzemeyı bıraz allayıp pulluyor ve oldugundan cok daha muhtesem gosterıyor.
Ne sıs yansın ne kebap konusması oldu bu yaw
Hakikaten ne sis yansin ne kebap oldu Masteer, para değiştirme konusunda haklısın, sıradan bir illüzyonistin rahatlıkla yapabileceği bir numara, o örneğim iyi olmadı.
Ancak diğer konularda hiç ama hiç haklılık payı yok Karate'nin, Bruce Lee'nin sisirme bir star olmakla alakasi bile yok.
Adam hayatı boyunca efsaneleri calistirmis.
Steve Mc Quenn, Kerim Abdul Cabbar gibi karizmatik kisilikler tiri viri bir adamla vakit geçirmezler.
Her biri alanında efsane bu insanların.
Chuck Norris zaten bir idol, adamın bir çok branşta, 8., 10. dan'ları, şaka gibi ya, 10. dan diyorum

Bu adam her fırsatta Bruce Lee'ye saygısını dile getirir.
Eminim coktan ölmüş ve kendisinden cok daha özel bir yere konan bir adamı boş yere şişirmek gibi bir derdi yoktur üstadın.
Gerçek hayatta Bruce Lee ile dövüştüklerini zannetmiyorum, o konuda Kahraman Türk'e katılmıyorum.
Ancak Chuck Norris, şunu demiş.
" Bruce Lee, her gördüğü tekniği ve hareketi deyim yerindeyse emen, anında kapan ve geliştiren bir insandı.
Benimle fikir alışverişi yapana kadar, yüksek tekme atmaya inanmıyordu, kendisini bu konuda geliştirmeye ikna ettim, 6 ay içerisinde herkesten daha iyi yüksek tekme atıyordu."
Chuck Norris bunu diyen, bu bir nevi Arnold Schwarzenegger'in müsabık olmamış bir vücutçuya olağanüstü yetenekli, 6 ayda, benim kollarımdan daha iyisini yaptı" demesi gibi birşey.
Bu arada, Van Damme ile Bruce Lee kapışsalar, Bruce Lee onu paramparça ederdi, bunuda söylemek istiyorum, içimde kalmasın