Jilet kullanamıyorum :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan caga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

caga

Üye
Genital bölgede tüy dökücü kullanmayı düşünüyorum.Kullanan var mı? Kullandıysa nasıl sonuç aldı ve hangi ürünü kullandı :) Sert cıkması falan problem değil. teşekkür ediyorum şimdiden..

ben 10 yaşımda kullanmayı öğrendim jileti bişey olmaz ufak tefek kesiklerden vur jileti :)

O bolgede pek tercih edilmiyor diye biliyorum ama bakalım kullanan cıkacak mı?

ona göre şerbetliyecek o azi bayım azi normal bir insan değil :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:38 ----------

yavaş ol M0ssento tırnak değil o kestin zaman çıkmaz bi daha :D

o zaman kol tüyü gibiydi kestim şimdi sakal bıyık gibi :D

İnce işi atamıyorum ustalar jiletle duşta ter içinde kalıyorum ya stresten :) makasla idare ediyorum o bölgleri cok girinti cıkıntı var bide jilet kılı çekiyo ya kestim sanıyom aklım gidiyo :) ama artık giriyom yavaştan alışırım heralde.

---------- Post added at 12:56 ---------- Previous post was at 12:54 ----------

jilet candır sinek kaydı yaparsın oraya mis gibi :D
mossento sakaryanınn neresinden ? :)

İnce işi atamıyorum ustalar jiletle duşta ter içinde kalıyorum ya stresten :) makasla idare ediyorum o bölgleri cok girinti cıkıntı var bide jilet kılı çekiyo ya kestim sanıyom aklım gidiyo :) ama artık giriyom yavaştan alışırım heralde.

---------- Post added at 12:56 ---------- Previous post was at 12:54 ----------

mossento sakaryanınn neresinden ? :)

adabazar hafız merkezden mithatpasadan :) tüvasaşın orda :D

adabazar hafız merkezden mithatpasadan :) tüvasaşın orda :D

Ben mithatpaşa mezunuyum haffız. :) ama son sene taşıdılar okulu boktan bi yere.Ben ilçede geyvede oturuyodum taşındım pamukovaya :)

Ben mithatpaşa mezunuyum haffız. :) ama son sene taşıdılar okulu boktan bi yere.Ben ilçede geyvede oturuyodum taşındım pamukovaya :)

aynen şu an son sınıftayım maltepedeki liseye taşıdılar şükrü aynanın yerine ama okulun manzarası muazzam :)

Back
Yukarı