Jinekomasti Ameliyatı Oldum

bull35

Üye
Arkadaşlar 03.08.18 yani bu cuma günü ameliyatı oldum. Hastane İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorum Op. Dr. Ömer POLAT. Ameliyata toplamda 1349 ameliyat ücreti 200 korse ve 50 yatış+muayene bedeli ödedim. Ancak Kesi yapılmadığı için 750 tl geri ödemem olduğunu belirttiler. Yani toplamda 1649 verdim ancak alacağım 750 tl ile beraber toplam 899 tl ödemiş olacağım ameliyat+korse+yatış için.

Ameliyat süreci şu şekilde oldu. Benim doktora gidişim 07.07.18 ve tetkitlerin tamamlanıp ameliyat için gün konuşmamız 18.07.18 de oldu.Doktor 1800 gibi bir bedelin çıkacağını söyledi ben de o kadar para getirmiştim ancak hem daha düşük bir ücret hem de daha az işlemle daha ucuza mal oldu bana.

Sadece liposuction yaparak halledebiliriz dedi. Ben de o tarihten sonra 20 gün kadar ne bulduysam yedim ve spora gitmedim. Zaten alınacak ben de 1 ay diyet yapar spora başlarım diye. Doktor kilo almışsın sanki dediğinde +8 kiloydum. Her neyse sonunda ameliyat günü geldi çattı. Bir arkadaşımla beraber gittim ve yatışımı verdi doktorum.

Sonra ödemeleri yaptım ve ameliyat için hemen hazırlanmaya başladım. Daha önce ameliyatt deneyimim olmadığı için ne terlik getirmiştim ne de o ameliyat elbisesini doğru giyebildim :D Zaten göğüs ameliyatı önden çıtçıtları açarlar diyip ters giymişim.

Ameliyathane mezbaadan farksız çok korkunç ama herkes fazla neşeliydi. Ben bu tip ortamlardan çok korkan biri olarak korku filminden farksız anlar yaşadım diyebilirim. Deneyimlenmesi gereken bir ortam çünkü insan bu tip yerleri görünce hayatı sorguluyor. Her neyse arkadaşlar ameliyata girmeden güle güle dedi doktor ben de kolay gelsin dedim ve hoop bayıldım. İlginç bir şekilde uyandım ve donuyordum. Biraz sıcak hava verdiler ve odama götürdüler. Ağrılarım vardı.
Sonra doktor geldi ve operasyonu anlattı. Dren takılmamıştı. O yüzden biraz daha rahat hareket ediyordum ama siz siz olun mutlaka bir refakatçi götürün. Yan odadaki hasta refakatçisiz jinekomasti ameliyatı olmuştu gerçekten hiçbir işini yapamadı desem yeri.

Hastanede bir gece kalıp ayrıldık. Şuan evdeyiz ve 3. Gündeyim. Bugün duş almama izin vermişti ve aldım. Biraz daha rahat hissediyorum. Doktorumdan memnunum ve zanneddiyorum başarılı bir ameliyat oldu. Sonuçları günler ilerledikçe deneyimlerim şeklinde paylaşacağım.

Meme ucunuzdan kesi açmadı yani? O zaman jinekomasti ameliyatı değil göğüsten yağ aldırma ameliyatı olmuşsunuz. Jinekomasti erkeklerde oluşan meme dokusudur. Sporla veya liposuction ile gitmez. Sadece ameliyat ile gider. Size jinekomasti diyip sadece liposuction yaptıysa bir gariplik var.
Saygılar

Hepinize selamlar,

Arkadaşlar evet lipo ile çözdü sorunu şuan 29. gündeyim 2 gün önce çıkardım o lanet olası korseyi ve direkt olarak spora başladım. Şimdi jinekomasti ve psödojinekomasti olmak üzere iki çeşidi var. Biri hormonal veya genetik bir bozukluk. Diğeri yeme alışkanlıklarına bağlı bir bozukluk. Benimki psödöjinekomastiydi. Yani yalancı jinekomasti. Ergenliğimden itibaren ne kadar lezzetli güzeel ve şekerli şey varsa yiyen bana doğa ananın bir armağanı olan memelerimle yalnız kaldığımda bunlar kadınsı demeye başladığım zamanlar yaklaşık 16 yaşıma denk geliyor. Ama doktorum da hastanem de gayet iyiydi. Kısa bir özet geçeyim özel sorusu olan daha detaylı sorsun ben onlara da cevap verebilirim.

Yukarda 3. güne kadarki deneyimlerim var. Sonrasında ise bu korse bu yaz sıcağında çekilmeyecek dert olduğu için keşke yapmasaydım vs gibi düşünceler sardı beni. Ta ki korsemi çıkarana kadar. Şuan gayet güzel 2 göğüsümün durumu da. Yani o kadınsı duruşu yok ancak göbeğim ön plana çıktı yukarısı inince. Ben sizlere korkmadan yapabileceğiniz bir şey olduğunu söylüyorum.

Ha birde benim bir göğüsümde 1 diğerinde 1.2 cm grandüler doku oldugu ıcın jinekomasti ameliyatı gereksiz görüldü ve lipoyla alındı.

Sevgiler

başlık ve içerik farklı oldu o zaman. yönetici el atmalı. önce ve sonra diye göğüslerinizin fotosunu atarsanız biz de bilgilenmiş oluruz

başlık ve içerik farklı oldu o zaman. yönetici el atmalı. önce ve sonra diye göğüslerinizin fotosunu atarsanız biz de bilgilenmiş oluruz

Başlık içerik doğru. Psödöjinekomasti ameliyatı diye bir şey yok :D O yüzden yönetici el atmaz. Bu arada evet aklımda şuan before-1. ay- 3. ay şeklinde atmayı düşünüyorum farklar keskin şekilde görülsün diye. O süreler geçince atacağım. Teşekkürler

Başlık içerik doğru. Psödöjinekomasti ameliyatı diye bir şey yok :D O yüzden yönetici el atmaz. Bu arada evet aklımda şuan before-1. ay- 3. ay şeklinde atmayı düşünüyorum farklar keskin şekilde görülsün diye. O süreler geçince atacağım. Teşekkürler
Şu fotolari tam olarak ne zaman aticaksin

Back
Yukarı