Arkadaşlar yeri burası mı bilmiyorum ama göğüslerimde yüksek miktarda yağ var ve bunları aldırmak istiyorum liposuction yapıyorlarmoş sanırım ve deri çok sarkık olduğu için korkuyorumda dahada kötü olursa diye bide deri gerdrme işlemi çıkıcak başımıza sonra cesaret edebilceğimi sanmıyorum ona göbekde aynı şekilde yüksrk miktarda yağ ve sarkma var boyum 187 kilom 85 ama göbek iki avcumu doldurup taşıyo bide üstüne göğüsdeki problem var liposuction sonrası vücut gelişiminde herhangi bir sorun yaşyan var mı acaba aramızda veya yüksek kilolardan düşüp derinin toplanması olayı nasıl oluyo 107 kg den 84 r düştüm daha sonra tekrar aldım 90 a çıktım şimdi tekrar 85kg yim toplamda 22 kg verdim yani 30 un üstünü vücut telafi edemez diyorlar ama benim hedefim 77-78 kilo yani toplamda 29-30 kg vermek vücut kendini toparlayabilir mi acaba yoksa cerrahi müdahale gerekir mi
Şimdiden teşekkürler cevabınız için eğer yanlış yere açtıysam moderatör bir arkadaş taşırsa yerine sevinirim
Şimdiden teşekkürler cevabınız için eğer yanlış yere açtıysam moderatör bir arkadaş taşırsa yerine sevinirim