• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Jinekomasti ameliyati olacaktim FAKAT

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qlaw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

qlaw

Üye
Gittik doktora evet sende var olacaksin soyle boyle tamam hocam dedik gun aldik birde ultrasona girdikki haydaaaa jinekomasti dokusu yok dedi hepsi yag birikmesiymis ameliyati iptal ettirdim eritirim diye ama iyimi yaptim bilmiyorum 6 ay spor yaptim eritemedim goguslerimde jinekomasti tanimina tam uyuyor bu sogukta kuculme hikayesi falan fotografimida koyuyorum kafam cok karisti ne yapmam gerekir ? Cok sarkik egilince falan yere degecek gibi oluyor :D
IMAG2368_1.jpg

kardeşim bana yok gibi geldi. benim durum senden daha kötüydü. eriyo merak etme. bazı erkek vücutlarında oluyo öyle. sen kardiyo ve göğüse ağırlık ver

kardeşim bana yok gibi geldi. benim durum senden daha kötüydü. eriyo merak etme. bazı erkek vücutlarında oluyo öyle. sen kardiyo ve göğüse ağırlık ver
Hocam yok galiba yani ultrasonda koltuk altina kadar baktilar zerre doku yok dediler bende paronoyak oldum bu jinekomasti konusunda bir turlu ikna olamiyorum nasil spor yapmami onerirsin yuzme yeterli olurmu

Hocam yok galiba yani ultrasonda koltuk altina kadar baktilar zerre doku yok dediler bende paronoyak oldum bu jinekomasti konusunda bir turlu ikna olamiyorum nasil spor yapmami onerirsin yuzme yeterli olurmu
ben de 2-3 sene önce jinekomastiye kafayı takmıştım. ama gördüm ki kilo verdikçe azalıyo. spor yaptıkça düzeliyo. spor olsun da taştan olsun. neyi seviyosan onu yap.

Göğüs derini elinle tuttuğunda esniyor mu? Bunu kontrol edermisiniz? Ve yapılan en büyük hatalardan biride sürekli kontrol amaçlı göğüsleri yani meme dokusunu ellemektir. Çünkü bu hareket onların dokusunu bozuyor ve anormal bir şekilde büyümelerine sebrp oluyor

eğer göğüsündeki yağ gitseydi peşine göbek cevresindeki yaglarda giderdi amabakinca ikisindede bi değişim yok yani 6 ay yaptığın sporu bidaha gözden gecirmen lazim guzel bir antreman beslenme ve uyku kalitesiyle ustesinden gel8nmiyecek konu degil

Göğüs derini elinle tuttuğunda esniyor mu? Bunu kontrol edermisiniz? Ve yapılan en büyük hatalardan biride sürekli kontrol amaçlı göğüsleri yani meme dokusunu ellemektir. Çünkü bu hareket onların dokusunu bozuyor ve anormal bir şekilde büyümelerine sebrp oluyor
Esniyor baya baya bu elledigimdenmi surekli ellemiyim hiç bundan sonra ozaman[DOUBLEPOST=1503129514][/DOUBLEPOST]
eğer göğüsündeki yağ gitseydi peşine göbek cevresindeki yaglarda giderdi amabakinca ikisindede bi değişim yok yani 6 ay yaptığın sporu bidaha gözden gecirmen lazim guzel bir antreman beslenme ve uyku kalitesiyle ustesinden gel8nmiyecek konu degil
Hocam bakin 2 sinede gobek tarafi biraz gitmis yine göğüs hiç gitmemiş

Esniyor baya baya bu elledigimdenmi surekli ellemiyim hiç bundan sonra ozaman[DOUBLEPOST=1503129514][/DOUBLEPOST]

Hocam bakin 2 sinede gobek tarafi biraz gitmis yine göğüs hiç gitmemiş

herkezin yağ dokuları bazı bölümlerden zor atılır sendekide böyle birsey doktor zaten diyecegini demis senin yapman gereken sporunu yapip iyi bir beslenmeyle zamana birakman olcaktir

Size şunu onereyim göğüs çalıştıran egzersizten once yarımşar dakika aralarla onar kez birer dakikalık buz kompresini göğüsunuze uygulamanızdir. Bu oradaki yağları dondurmaya ve çalıştırdığınızda daha etkili erimesine sebep olabilir. Tabiki bunu yapmadan once derinizin dayanikli oldugunu olcmeyi unutmayin.

Size şunu onereyim göğüs çalıştıran egzersizten once yarımşar dakika aralarla onar kez birer dakikalık buz kompresini göğüsunuze uygulamanızdir. Bu oradaki yağları dondurmaya ve çalıştırdığınızda daha etkili erimesine sebep olabilir. Tabiki bunu yapmadan once derinizin dayanikli oldugunu olcmeyi unutmayin.
Malesef hocam bunu spor salonunda yapmam imkansiz da yag yakici kullanayimmi sizce ?

Malesef hocam bunu spor salonunda yapmam imkansiz da yag yakici kullanayimmi sizce ?
kesinlikle hayır. o tür şeyler eğer gerçekten sağlıklı olsaydı en başta doktorlar REÇETE ile yazar ve eczanelerden temin edilirdi. ben hiçbir zaman yağ yakıcı ve protein tozu kullanmanızı önermiyorum

Bunun
Bununla ilgili bir kaynak varmi acaba merak ettigim icin soruyorum[DOUBLEPOST=1504815818][/DOUBLEPOST]Resminiz spordan önceki halinizmi 6 aylik spordan sonraki halinizmi eger 6 ay sonrası ise ağırlık calismasını baya bi yanlış yapmışsınız cunku kas gelişimi pek görünmüyor goguslerinizin bu halde olması gayet normal çünkü göbek de var yani yağ var goguslerinizin sarkık olmaması garip olurdu agirlik antremanlarına başlayın.

Bwnde cok cok kucuk bi jinekomasti var. Bilye kadar. Bu ameliyati yaparken ciplak olmak zorunda miyiz? Lokal anestezi ile olur mu?

Hoc
Bunun

Bununla ilgili bir kaynak varmi acaba merak ettigim icin soruyorum[DOUBLEPOST=1504815818][/DOUBLEPOST]Resminiz spordan önceki halinizmi 6 aylik spordan sonraki halinizmi eger 6 ay sonrası ise ağırlık calismasını baya bi yanlış yapmışsınız cunku kas gelişimi pek görünmüyor goguslerinizin bu halde olması gayet normal çünkü göbek de var yani yağ var goguslerinizin sarkık olmaması garip olurdu agirlik antremanlarına başlayın.
Hocam tamamen agirlik calistim ama degisiklik olmadi maalesef

Back
Yukarı