jinekomasti başlangıcı mı , üstatlardan yorum bekliyorum

merhaba arkadaşlar , yaşım 20 boyum 190cm kilom 85kg
6 aydır body building yapıyorum , dikkati mi çeken bir anormallik göğüs ucumda ki enterasan şişkinlik , sanki bütün kaslar oraya toplanmış gibi . Fazla yağdan mı kaynaklanıyor diyicem bilmiyorum , ama yaklaşık 2 haftadır ağır antremanlar sonrası minimum 10 dk hafif tempoda koşuyorum ama jinekomasti hastalıgınıda duyunca bu riskin içinde olabileceğimi düşündüm ve üstatlardan yorum bekliyorum nedir , ne değildir , ne yapmam gerekiyor ? teşekkürler . kafa_

Eklentiler

• j1.jpg
    j1.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 1.065
  • j2.jpg
    j2.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 815
  • j3.jpg
    j3.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 787
  • j4.jpg
    j4.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 763
  • j5.jpg
    j5.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 803
  • j7.jpg
    j7.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 922
  • j8.jpg
    j8.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 810
Bendede aynı sorun var yakında plastik cerrahi'ye gidiceğim orada ne olduğu anlaşılır. İnş sende bir doktor'a git bence

Bendede aynı sorun var yakında plastik cerrahi'ye gidiceğim orada ne olduğu anlaşılır. İnş sende bir doktor'a git bence

Bana göre değil...

İstersen gidip testosteron- östrojen hormon seviyelerine bakılabilir..

Ayrıca rahatsız ediyorsa alınabilir...

Ben olsam aldırtmam...

Spora devam ederim..

• Like
Reactions: Azi
Jinekomasti değil dostum...

Abi hiç mi bayan üye foto koymaz,acaba jinekomasti miyim diye?Bıktık valla erkek göğsü görmekten :)

daha çok yağa benzıyor göbeğinzide oturmaktan çizgi oluşmuş vucut yağlı bu arada 6 aylık bır gelişme gozukmuyor göğüslerde gogusler bellı olmuyor belki reısmden öyle cıkmıstır ama ağır kılolar kaldırın zorlayın goguste hacım alın hacım aldıkca şeklı duzelır

içim rahat olsun dıyorsan cerraha goster varmı yokmu soyler resımle sağlıklı bılgı kımse veremez

Back
Yukarı