geçiyor... ama şöyle diyim.benimde göğüs uçlarımda yağlanma ve sarkma vardı.hafif derecedeydi ama.doktora gittim tahliller yapıldı hatta estetik cerrah ilede görüştüm.ameliyata gerek yok spor ve diyet yap düzelir dedi.
bol bol üst göğüs çalıştım,şınav çektim.kardiyo yaptım.Şu an azaldı.Ama benim göğüs uçlarımın genel sorunu var.Bazen balon gibi şişik duruyor,dokununca ya da spor yapınca küçülüyor.onu anlayamadım
Yanlis bilgilendirme yapiyorsunuz.
Gercekten ileri duzey jinekomasti olan birinde spor vs ile duzelme gerceklesmesi mumkun degil, tek cozum cerrahi operasyon. Bu konuda karari uzman doktor verir.
geçiyor... ama şöyle diyim.benimde göğüs uçlarımda yağlanma ve sarkma vardı.hafif derecedeydi ama.doktora gittim tahliller yapıldı hatta estetik cerrah ilede görüştüm.ameliyata gerek yok spor ve diyet yap düzelir dedi.
bol bol üst göğüs çalıştım,şınav çektim.kardiyo yaptım.Şu an azaldı.Ama benim göğüs uçlarımın genel sorunu var.Bazen balon gibi şişik duruyor,dokununca ya da spor yapınca küçülüyor.onu anlayamadım
jinekomastisin. kist yuvarlak bir şekilde alttan kendini belli ediyor.Merhaba sizce jinekomasti miyim yoksa vucudumda yağ orani fazla?
merhaba, 180 boyunda 80 kiloyum göbeğimde ve gögsümde fazlalıklar var kardiyo yaparken bir yanda da agırlık calısıyordum. 10 gün önce ayak bileğimdeki bağlar zedelendiği için sürekli yatmak zorunad kaldım. bugun gittim, 10 dk hızlı yürüyüş, iç gögüs ve üst gögüs calıstım. daha sonra 10 dk yürüdüm ve alt gögüs+ sırt calıştım. eve geldiğimde tablo 1. jpg. duşa girip cıktında sonra ise 2.jpg. sakatlanana kadar hissetmiyordum ama su an gögüs ucuma dokunduğumda yumusaklık hissediyorum sanki dışarı cıkık gibi oldu. sizce bir doktora görünmelimiyim yoksa kilo verdikce şişlik inebilir mi?ergenlik bitene kadar geçme ihtimali var , doktora görün kontrollerini yapsın duruma göre ameliyata karar verebilir.
mesela bazen yukarıdaki arkadasın attıgından daha az ileri cıkık oluyor sonra bakıyorum geri gitmiş. ben 10 gün sporumu yapayım eskisi gibi olmazsa bir doktora giderim. teşekkürler ederim usta kusura bakma rahatsız ettim.ben herhangi bir problem göremedim jinekomasti yok sende. yumuşaklık ya da sertlik hissi gün içinde değişiklik gösterebilir sıcaklığa bağlı daha çok.
Merhaba kardeş benimki nasi sende jinekomasti varmiben herhangi bir problem göremedim jinekomasti yok sende. yumuşaklık ya da sertlik hissi gün içinde değişiklik gösterebilir sıcaklığa bağlı daha çok.
Bu ne demek şimdi ?Merhaba kardeş benimki nasi sende jinekomasti varmi