• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Jinekomasti mi acaba yoksa yağ mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Effe91
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Effe91

Üye
Merhaba yaklaşık 2 aydır vücut geliştirme yapıyorum.Sorum şu olacak göğüslerimde şekilsizlik var.Sol göğsüm diğerinden daha büyük duruyor.Bu yağlanmadan dolayımı yoksa jinekomasti mi var.

Doktora gitsen ya burada soracağına.[DOUBLEPOST=1427143396][/DOUBLEPOST]Kim ne diyebilir başka bir çok hastalık olabilir zaman kaybetmenin anlamı yok. Endokrinolojinin dalı sanırım bir randevu al.

Daha çok yanlış çalışma ile ilgisi var galiba. Ama bi' doktara gitmen bir şey kaybettirmez kafanda rahat olur.

Jinekomasti olduğunu düşünmüyorum çünkü meme uçlarında bi büyüme göremiyorum, bir de yandan çekip atarsan yardimci olabilirim

SOLAK MISIN NEDEN SORDUN Sol göğsünün sağ göğsünden iri olması bar dambıl kaldırırken solaksan sol kolun sağ kola göre daha güçlü ve gelişmiştir ben vg yaparken göğüs çalışırken barın sol tarafı daha çok kalkıyor salona gidiyorsan dikkat et dümdüz bar kaldıran göremezsin gibi.sağ el kullanan sol ele göre daha çok yukarı kaldırıyo daha güçlü kol daha çok kaldırıyo umarım bi şeyler anlatabildim

Back
Yukarı