• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Jinekomasti mi? Göğüs yağlanması mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uçuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

uçuk

Üye
Arkadaşlar merhaba. 2 yıl içerisinde çeşitli aralıklarla fitness yaptım bıraktım. Üniversite sınavını bahane ederek spora uzun bi ara verdim. Sorun göğüs uçlarım. Göğüs uçlarım sarkma ve kötü bi görüntü var. Ben basic tişört giyerim genelde. Tşört altın da kötü bi goruntü oluşuyor. Ben rahatsız oluyorum yani. Fotoğraflara bakarak sizce sorun nedir? Yağlanma mı? Jinekomasti mi? Sizce bu görüntüden nasıl kurtulabilirm? Vücut yağ oranım da yüksek değil, boy ve kilo oranımda normal. Arkadaşlar yardımlarınızı,tepsitlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum ...

Boy: 183
Kilo: 74

IMG_3972.JPG

IMG_3979.JPG

Eklentiler

• IMG_3972.JPG
    IMG_3972.JPG
    50,4 KB · Görüntüleme: 1.125
Profildeki kim peki
Benim spor yaptığım zamanlardan bi fotom. 1,5 - 2 yıl önceki fotom. Spora başlamayı düşünüyorum tekrardan. Normalde jinekomasti olanlara göğüs çalışması önerilmez, spora başladığımda, göğüslerim geliştiğinde daha da kötü olmasından korkuyorum.

Back
Yukarı