Haslanmistavuk
Üye
Merhaba bende jinekomasti mi var yoksa yağ mı sizce?

Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Evet ayni durumdayiz. Ben de mecburen baskili tisort giyiyorum hic sevmesem de. Isin garibi bu arkadas kadar yok hatta 1.derece falan ama o bile gosteriyor kendini. Ne yapicam bilmiyorumaynı sıkıntı malesef bendede var. bende bazen seninki gibi duruyor bazen normal. misal sen soğuk suyu vurunca normale dönüyor mu yoksa hep mi böyle? yaza doğru doktora gidip konuşucam bu konuyu tshirt alırken göğüs bölgesinde baskı olmasına dikkat eder hale geldim.
Sıkı ve şiddetli devam et antrenmanlarına tavuğuda tüket şekil alıp sertleşir yağlanmandan dolayıAynı konu acmak istemedim sizce bendre varmi 1 yıl önce falan gitmiştim yok dedi hormonlardan dolayı tavuk ve mevsiminden farklı yiyecek tuketme dedi GERCİ fazla uynadım sizce varmi
[DOUBLEPOST=1499362253][/DOUBLEPOST]Boyum 191 kilom 90 civari 80e dusmek istiyorum inşallah bu görüntüden kurtulucamSıkı ve şiddetli devam et antrenmanlarına tavuğuda tüket şekil alıp sertleşir yağlanmandan dolayı
Kırıcı üsluptan dolayı uyarı aldınız.Tekrarı halinde süreli yasaklanacaksınız.Lütfen kuralları okuyunuz!O vücuda steroid bassan iflah olmaz
bunlar jinekomasti değil. jinekomasti meme ucu dikliğidir. sizinki gayet normal.Aynı konu acmak istemedim sizce bendre varmi 1 yıl önce falan gitmiştim yok dedi hormonlardan dolayı tavuk ve mevsiminden farklı yiyecek tuketme dedi GERCİ fazla uynadım sizce varmi