• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Jinekomasti miyim ? Foto ekledim.

Merhaba bende jinekomasti mi var yoksa yağ mı sizce?
GB9o9v.jpg
V0rvrq.jpg
9Qm2a9.jpg

Bende de aynı böyle dostum, olabilir, bunu tam bilmek için yağ oranını azaltıp ona göre duruma bakmak lazım. Eğer yağ oranın karın kasın belli olan seviyeye kadar düştüğünde meme uçların aynı böyleyse o zaman jinekomasti vardır demek ki

SM-J700H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynı sıkıntı malesef bendede var. bende bazen seninki gibi duruyor bazen normal. misal sen soğuk suyu vurunca normale dönüyor mu yoksa hep mi böyle? yaza doğru doktora gidip konuşucam bu konuyu tshirt alırken göğüs bölgesinde baskı olmasına dikkat eder hale geldim.

aynı sıkıntı malesef bendede var. bende bazen seninki gibi duruyor bazen normal. misal sen soğuk suyu vurunca normale dönüyor mu yoksa hep mi böyle? yaza doğru doktora gidip konuşucam bu konuyu tshirt alırken göğüs bölgesinde baskı olmasına dikkat eder hale geldim.
Evet ayni durumdayiz. Ben de mecburen baskili tisort giyiyorum hic sevmesem de. Isin garibi bu arkadas kadar yok hatta 1.derece falan ama o bile gosteriyor kendini. Ne yapicam bilmiyorum

Aynı konu acmak istemedim sizce bendre varmi 1 yıl önce falan gitmiştim yok dedi hormonlardan dolayı tavuk ve mevsiminden farklı yiyecek tuketme dedi GERCİ fazla uynadım sizce varmi

Eklentiler

• IMG_20170705_181127.jpg
    IMG_20170705_181127.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 1.984
  • IMG_20170705_181048.jpg
    IMG_20170705_181048.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 1.270
  • IMG_20170705_181045.jpg
    IMG_20170705_181045.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 1.216
  • IMG_20170705_181053.jpg
    IMG_20170705_181053.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 1.159
  • IMG_20170705_181119.jpg
    IMG_20170705_181119.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 1.129
Aynı konu acmak istemedim sizce bendre varmi 1 yıl önce falan gitmiştim yok dedi hormonlardan dolayı tavuk ve mevsiminden farklı yiyecek tuketme dedi GERCİ fazla uynadım sizce varmi
Sıkı ve şiddetli devam et antrenmanlarına tavuğuda tüket şekil alıp sertleşir yağlanmandan dolayı

O vücuda steroid bassan iflah olmaz
Kırıcı üsluptan dolayı uyarı aldınız.Tekrarı halinde süreli yasaklanacaksınız.Lütfen kuralları okuyunuz!

Yağ oranı biraz yüksek olan jinekomastiyim diyor. :D

Yağ oranınız yüksek, karnınıza, göbeğinizde yağ olduğu zaman elbette ki göğüs uçlarında da yağ birikimi olacaktır.

Eğer yağ oranınızı %10 veya altına indirirseniz ve hala göğüs uçlarında o yumuşaklık olursa, o zaman jinekomastiden şüphelenebilirsiniz.

hocam meme ucu sertleşiyor felan diyorlar. Yani görüntüden anlamıyorumda pek meme ucu yumuşacık, birşey yoktur dimi ?

Kardeşim bende jinokomastimiyim değilmiyim diye bi sıkıntı yaşadım bu yakın zamanda şunu öğrencim jinokomasti olması için içersinde meme dokusu olması gerekiyo görüntü itibariyle jinokomastiye benziyor seninki ama tam gerçeği ultarason çektirmeden öğrenemezsin bende jinokomosati diye gittim doktorda jinokomasti dedi ama ultrasonda meme dokusu değil sadece yağ dokusu çıktı. Özellikle bi endokrinoloji uzmanına görün.

prosedür aslında yukardaki üyenin bahsettiği gibi işleniyor. jinekomasti şüphesi olan hasta önce estetik polikliniğe gelir. estetikçi önce GÖZLERİYLE meme dokusuna bakar. sonra ELLE muayne yapar. eğer bir anormallik saptarsa sizi önce radyolojiye sonra endokrinoloji arkadaşlara yönlendirir. sizden bir takım tetkitler yapılır. eğer durum hormonalsa estetikçinin işi kalmamıştır. artık endokrinoloji uzmanı sizinle ilgilenir. eğer hormonal değilse bunun hangi tip olduğu saptanmaya başlanır. 3 tip jinekomasti var. ilki yağ dokusunun birikmesiyle oluşan jinekomasti, diğeri meme dokusunun ve doku sıvılarının birikmesiyle oluşan jinekomasti, üçüncüsü çokta nadir olsa gözükebilen yağ dokusu ki biz buna adipoz diyoruz ve meme dokusunun birleşiminden oluşan jinekomastidir. bunlardan hangisiyse doktorunuz zaten karar verip onu uygular. yalnız şunu belirtmeliyim ameliyatı olduktan sonra memelerin altından C şeklinde kesik izleri kalacaktır. ve ameliyat sonrası normal ağrı eşiğinin biraz üzerinde ağrı hissedersiniz. Geçmiş olsun

Jinekomasti hastalığının 4 türü vardır tip değil tür dikkatini çekerim. 1. türü göğüs uç bölgesindeki süt bezleriyle ilgilidir. Bu bezler ergenlik döneminde her bireyde oluşur ve ergenlik dönemi bittiğinde geçebilir. Fakat hormon bozukluğuna bağlı olarak veya gıda içerindeki hormonel yapının vucüuttaki değişikliğide diyebiliriz. Ne yazık ki dostum içinin rahat etmesi için kesinlikle endokrinoloji uzmanına görünmende yarar var. Ama kendi tecrüben ve bu ameliyatı geçirmiş biri olarak söylüyorum kesinlikle en yakın zamanda uzmanına danış çünkü bunun ilerki evresi erkeklerde psikoloji bozulmasına kadar gidebiliyor. Ve korkma şuan bir cerrahi işlem birde liposakşın işlemi var. Yinede doktorun dedikleriyle yola çıkılır ancak bildiğim kadarıyla liposakşın meme ucu bezesini alamıyor. Cerrahi işlemdende korkma 1 ay hareketlerin kısıtlanacak bunuda evreleri var tabiki ama 3 ila 6 ay içerisinde inan bana beklediğim süreye yazık olmuş diyeceksin... Ve son olarakta tekrar söylüyorum endokrinoloji uzmanına kesinlikle danış, danış ki tam olarak doğru bilgiyi edin...
jinekomasti-dereceleri-1024x512.jpg

Arkadaşlar rek göğüste var benim soğuk havalarda veya dusta iniyor bellli bir süre sonra gene büyüyor meme uclarimda adete bir marşmelov kivaminda baskasininda böyle mi ?

Back
Yukarı