Jinekomasti Nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öncelikle selamlar..

Yaşım 19, kilom 79, boyum 1.73

Göğüslerimin ucu büyük ve yumuşak, üstten bastırınca 1 parmağım (1-1.3 cm) içeri giriyor. Tişört giyemiyorum, sweat giyemiyorum- sporla düzelir diye 1 ay spora gittim 9 kilo verdim (TR-Power L-Karnitin (spora gitmeden 2 tablet -1000 mg- + diet) ama göğüslerimin uçları aynı.. Bir kaç tane sorum olacak:

1. Bana İstanbul'da önerebilceğiniz bir yer var mı? (Hormon testi- gerekirse ameliyat için)
2. SSK bunu karşılıyor mu ?

Çok teşekkür ederim şimdiden..

jinekomasti resimleri adı altındaki forum sayfasını okuyun arkadaşlar orda bu konular ile ilgili yazılmış ve ameliyat olmuş kişilerin yorumları var. başta ben olmak üzere

Bende su anda 23 yasındaym. Lise donemlerınde sıkı bır sekılde vucut calıstım ve bazı toz ılaclar kullandım. Daha sonradan sporu bırakınca gogsumde sarkma olustu. Dıger arkadaslarında dedıgı gıbı ozellıkle halı saha maclaından sonra ınanılmaz derecede bır yanma ve acıma oluyor. Muhtemelen bende amelıyat yolunu secıcem....

jinekomasti ameliyatı oldum sorum ise göğüs ucu uyarılmadan dolayı belirgin olup tekrar kabarık haline dönmesi normalmidir? ben ameliyatın bu sorunu çözeceğini zannediyorudum yoksa ani kilo alıp vermeden dolayı göğüs ucunda böyle bi problem oluyo olabilir mi ?

orphanedlander.Abi ben yarın jinekomasti ameliyatı olacağım.Özel bi hastahanede.Biraz konuşabilir miyiz acil.Eğer bugün cevap verirsen çok çok sevinirim.Ya da ameliyat olmuş veya bilgisi olan bi başkası.Bilgilendirirseniz,msn adresim; [email protected]

Sorularıma tam cevap alamadım.Demek istediğim normal bi zamanda göğüs uçlarımda yağlanmadan kaynaklanan belirgin şişlik var.Bazen şişlikten göğüs uçları tamamen kayboluyor.Kilodan olmadığına eminim.1.75 boyunda ve 70 kiloyum.Ama bazen soğuktan bazen durup dururken geriliyor ve daha normal gözüküyor.Bu benim jinekomasti olmadığım anlamına gelmez heralde dimi.Bide ben 18 yaşındayım ailemle beraber yaşıyorum.Onlarla da bu derdimi paylaştım.Fakat bana inanmıyorlar.Doktora gittiğimde yine durup dururken göğüs uçlarım gerilirse daha normal gözükürse doktor bişey yok teşhisi koyarmı onu merak ediyorum.Böyle bir durum olduğunda ultrasona fln bile girmeden direk teşhis mi konuluyor.Yoksa o an için normal gözükse bile jinekomasti olduğu rahatlıkla anlaşılabilyormu?
fenbody bende de öyle.Banyoyu soğk suyla yapnca ya da rüzgar çkarsa üstmde bşe yokken üşüyünce uçlar belirginleşmeye başlıyor.Bende jinekomasti var.Yarın da ameliyat.Bi yardımcı olun eğer ameliyat olan varsa

Bana bi yardımcı olur musun abi ben yarın ameliyat olacağım

merhaba arkadaşım
ben lipoşaksın ile oldum
lokal aneteszi
ile damardan verdiler anesteziyi uyudum valla hiç hissetmedim bir uyandım ameliyat bitmiş fln :D:D
acı fln hissetmiyorsun korkma.. :D
biraz şişlik oldu bende ödem oluştu ama 1 aya kadar incek dendi.. :)
bir sorun varsa seve seve cevaplarım arkadaşım.

slm arkadaşlar öncelikle
yaşım 22
kilom 47
boyum 1.57
ben normal bir sağlık ocağına gittim çok zayıfım dedim o da bana primobolan verdi ayda bir kez olmak üzere 4 ay vurdurdum bıraktım bana kilo aldırmadı sonra whey protein tozu aldım hem antreman yaparken hemde antreman yapmadan kullandım antremanlarımda öyle zorlayıcı antremen değildi geçen göğsümde hafif bir şişlik ve ucunda sertlik hissettim geçer diye bekledim yaklaşık 1.5 ay oldu ama geçmedi jinekomasti mi oldum hormonlarım tekrar harekete mi geçti anlayamadım bana yardımcı olabilir misiniz?
cevaplarınız için tşk. ederim....

Bunun kontrolünü hastanede hangi bölümde yaptırıyoruz?
Ben 18 yaşındayım ve bayağı yüksek yağ oranım var.Göğüslerimde bayağı yağ toplanmış durumda şu an öne doğru çıkık duruyorlar.Kontrol ettirmek istiyorum.

Ameliyat olmadan göğüs kaslarını geleştirince düzelmezmi acaba?

Ben 21 yaşındayım, boyum 1,83 kilom 88'di.Göbek,göğüs ve kalça bölgelerindeki aşırı yağlanmadan kurtulmak için 3 ay önce fitness'a başladım. Ve şu anda 80 kiloya indim.Fakat benim asıl sorunum aşırı kilolu olduğum zamanlardan (4-5 senedir) beri göğüs ucumun normalden büyük olması yağlı olmasıydı.Şu anda göğüs bölgemde yağ oranını azaltmama ve kasları kuvvetlendirmeme rağmen estetik bir görünüme kavuşmamasıdır.Sorunun Jinekomasti olabileceğini düşünüyorum.Konuyla ilgili bilgi sahibi arkadaşlardan görüşlerini rica ediyorum.

Son düzenleme:
Jinekomasti Ameliyatını SSK Karşılıyomu Acaba ?

Özelde Olan Arkadaslar Var 15oo TL Falan Epey Pahalıymış... Liposakşın Yani.

bir arkadaşım protein tozlarınında benzeri bir etki yaratabileceğinmi soylemişti. neden olareak ise bokrek ustu ve hipofiz bezlerinin bu dışarıdan alınan amino asitlerle uyarılmasıymış. sonuç olarak daha fazla bir testosteron salınımı gerçekleşip fazla salgılanan bu testosteronun vucutta bir şekilde osrojene donusmesi sonucu gerçekleşiyormuş. arkadaşlar bu iddaa benim deil ama bole bişiy varsa bi arastırma yapsak bilgili arkadaşlar yardımcı olsunlar .içime bir kurt dustu valla. olmadı varsa bole bişi kullanmayalım. hah sunuda unutmayayım cogu kez hormonları tembelleştirip bazı yağ bezlerini uyarabilirmiş. meme uclarındaki gibi mesela. neyse bunla ilgili bi arastırma yapalım. nette cok baktım ama direkt bir konu yok.

beycank arkadaşım.Benim de uçlarda kendimi sıktığım zaman bayağı bir yağlı kısım var.Arkadaşla efor testine girdik.Bana baktı o ne öle dedi kadın göğsü gibi.Sonra ben de problem yaptım.Sanırım lipo yaptırmam gerek.sen ameliyatı nerde oldun.memnunmusun.Sıkıntılı bir ameliyat mı saygıalr

Back
Yukarı