Jinekomasti Sorunsalı

Arkadaşlar her sayfada illa jinekomastiyle ilgili birşeyler var ve kesin bilgiler goremedim. Bendede sanırım var bu jinekomasti yaşayan ameliyat olan arkadaşlar tecrübelerini yada doktor tavsiyelerini önerebilirler mi ?

Arkadaşlar her sayfada illa jinekomastiyle ilgili birşeyler var ve kesin bilgiler goremedim. Bendede sanırım var bu jinekomasti yaşayan ameliyat olan arkadaşlar tecrübelerini yada doktor tavsiyelerini önerebilirler mi ?
Jinekomasti & body diye bi konu var orda ameliyat olan bi arkadaş var yazilarini okuyabilirsin artik toplumun %60-70 inde var

Şuan konuşuyorum arkadaşla benimki lipomasti olabilirmiş.
Lipomasti felan bosver sen bunlari kucukse liposuction ameliyati buyukse meme dokusu aliniyo estetik olmasi icin esteti cerrahilere gidiceksin.Hormon bozuklugundan kaynaklaniyosa endokronoloji bolumune gidiceksin.Ameliyatlar ucretli istanbulda en azndan

Valla ben yok edicem diye 3 ayimi harcadim seninde o duruma düsmeni istemiyorum fotoğraf atmak istersen bakiyim ama kendini salmış atarsan
[DOUBLEPOST=1418297874][/DOUBLEPOST]Hiçbi kasma yok şuan karnımdakide yırtık kilo vermeden

Eklentiler

• WP_20141210_011.jpg
    WP_20141210_011.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 464
Aynen kardeşim 2 ayda 28 kilo verdim bunla ovunmuyorum vucudu yırttım. Yağ olması işi kolaylaştırır dimi ? Bunu ameliyatını devlet hastanesi yaparmı peki

Aynen kardeşim 2 ayda 28 kilo verdim bunla ovunmuyorum vucudu yırttım. Yağ olması işi kolaylaştırır dimi ? Bunu ameliyatını devlet hastanesi yaparmı peki
Yağ olursa şükret yağ yakmak kolay.2 ayda 28 kilo çok çok çok çok fazla.Devlet yapıyor ama onlarda ücret istedi.İstanbul için konusuyorum

18 yaşındayken bilmiyorum verdik işte. Bu yağ bezesi ama sporla yakılmaz lipom yani orda duruyo. Acaba alanyada olabilir miyim öğrenciyim zaten sigortamda yok.

18 yaşındayken bilmiyorum verdik işte. Bu yağ bezesi ama sporla yakılmaz lipom yani orda duruyo. Acaba alanyada olabilir miyim öğrenciyim zaten sigortamda yok.
3 senedir geçmedimi izler.Alanyada olursunda para istiyolar onu soyliyim.Estetik ve plastik cerrahiye git konus.Hormon testinede girersen senin icin iyi olur

Geçmesine dair hiç birşey kullanmadım antepte yaşadıgımdan guneşlenemedim de alanyaya gelelim 4 ay oldu daha. Hormon testi ne işe yarıyor ki ?

Back
Yukarı