jinekomasti varmi ?

Merhaba 3 aydir hacimlenmeye yönelik calisiyorum önceden hafif kiloluydum yag yakmadan sonra hacimlenmeye yönelik calismaya basladim. bugün aynaya baktigimda kafayi yicek gibi oldum jinekomasti varmi gögüslerimde bi bakablirmisiniz lütfen hic steroid kullanmadim.jinekomasti mi var yoksa yaglimiyim ?? jinekomasti varsa ameliyat cözüm yolu galiba.ameliyat olduktan sonra istedigimiz sekilde hacimlendirebilirmiyiz yani tamemen kurtulabiliyormuyuz tas gibi bi gögüse sahip olablirmiyiz :confused:

Eklentiler

• 28052011093.jpg
    28052011093.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 587
  • 28052011094.jpg
    28052011094.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 558
Kilonu belirtmemişsin, yağlı mıyım demişsin. Sadece göğsün görünüyor ne diyebiliriz ki?
İlla ki bir şey dememizi istiyorsan göğüs uçları bana jinekomasti gibi görünmedi. Şüphene açıklık getirmek istiyorsan doktora görün bence.

en kötü ihtimali düsünürsek diyelimki jinekomasti var ameliyat olduktan sonra tamemen düzeliyormu yani jinekomastisi olmayan hacimli atletik görünümlü gögüslere sahip olabilirmiyim yoksa jinekomasti ömür boyunca bu konuda sikintimi yaraticak

jinekomasti gibi gözükmüyor. elinizle bi yoklarmısınız
2 parmağınızı işaret ve ortaparmağızın arasına göğüs ucunu alarak bastırın
ve kaburga kemiğinize değecek kadar basınç uygulayınız. sertlik oranı nedir hissetmeye çalışın
eğer yumuşaklık hissediyotsanız iyi daha emin olamak için elinizi kaldırmadan sağa sola hareket ettiriniz
ve kaburgalara sürttürün kemiğimize fazla bir sertlik gelmiyorsa sadece yağlanma vardır.
vucudunuz göğüslere yağ biriktirmektedir.

Son düzenleme:
en kotu ıhtımal olarak dıyelım jınekomastısınız ve amelıyat oldunuz ogun ıcıdne gunluk hayatınıza donebılırsınız sporada 2-4 hafta ıcınde baslaya bılıyorsunuz korkucak bırsey yok bende olucam ıns.

jınekomastı olabılır dıye dusunuyorum kadın gogusu gıbı yuvarlak gozukuyor gogus ucu sertlesmıs vıraz soguktan ondan anlamak zor resımle kımse net bırsey soyleyemez doktora gıdın yorumlara gore hareket etmeyın bence 2 dk da anlar doktor

valla gögüs uclarim yumusak sert degil dedigini yapiyorum cok yumusak oluyor.galiba yagliyim kas kütlemde yeterince fazla olmadigi icin sarkik görünüyor kas kütlemi yükseltip definasyonda yag oranimi düsürürsem cözülür gibime geliyor

jinekomasti yok sizde. yalnız göğüs kasının üstünde yağlanma mevcut. zor eriyen yağ grubundan. aklında soru işareti kalmasın istiyosan bir ultrason çektir. kesinlikle görünüm jineko değil.

Back
Yukarı