Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar kısaca anlatmam gerekirse yaklaşık 4-5 yıldır jinekomasti mağduruyum gerekli bölümlere gittim 18 yaşını doldurmadan bişey yapamayız kendiliğinden düzelebilir dediler ama bana hiçte düzelecekmiş gibi gelmiyor şuan yaşım 17 boyum 1.78 kilom 75 kilom biraz fazla olabilir ama göğüs bölgemim bu kadar büyümesine neden olabileceğini düşünmüyorum ne yapmalıyım sizce kilo versem bi nebze küçülebilirmi göğüslerim şınav gibi göğüs bölgesini etkileyen antremanlar yapmalımıyım veya boy uzatma egzersizleri ile 2-3 cm daha boyumu uzatsam bir etkisi olabilirmi görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Yukarıda linki verilen başlığı inceleyiniz. Eğer hala sorunuzun cevabını bulamadığınızı düşünüyorsanız, resimlerinizi ve sorunuzu bu başlık altında sorunuz.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.