Jinokomasti benzeri gögüste yağlanma.

Herkese merhabalar arkadaşlar. 3 yıldır hiç idman yapmıyordum ondan öncede 3 yıllık bir geçmişim var. Tabi kürümde var bu üç yıl içinde.
üniversite nedeniyle sporu bıraktıktan sonra özellikle gögüsümün tek tarafında ilk önce jinokomasti olduğunu düşündüğüm bişey başladı. İlk başlarda pek aldırış etmedim hangi kafayla takmadıysam bu durumu artık. aradan işte 3 yıla yakın zaman geçti doktora gittim. Tahliller yapıldı hormonlara bakıldı meme ultrason ve testis ultrasonları çekildi ilk hormon testinde porlaktin referans değerlerinden yüksek çıktı. Tekrar test yapıldı hersey normal hiç bişeyde sıkıntı yok dedi doktor. Sebebini sorduğumda bi dönem hormonlarında bozulmalar olmuş ki buda aldığın doping maddesinden kaynaklanıyo dedi. İyi hoş hersey güzel bi sıkıntım yok ama gögüste özellikle sağ gögüste bi yağlanma var içersinde meme dokusu yok. Görüntü olarak jinokomastiyi andırıyo. Orayı aldırabilirsin bi sıkıntı yok belki sporla eriyebilir dedi tekrar spora basladım hersey çok güzel devam ediyo. Kafamdaki soru şu gercekten bu yağ dokusu spor yaparak kaybolcak bişeymidir. Kesinlikle alınmadan gitmicek bişeymidir. Herkes farklı bişey konusuyo ne kitapara baktım ne internet sitelerine baktım cevap yok. Böyle bişey yaşamış veya konu hakkında bilgiye sayip bi hocamız arkadasımız varsa yardımcı olursa sevinirim.

Back
Yukarı