Jinokomasti Oldum Sanırım

Maniac

Üye
Arkadaşlar Öncelikle merhaba yeni katıldım aranıza. şimdi durum şöyle ;
1 yıl önce filan 110 kilo civarından 4 ay gibi kısa bi sürede 74 kiloya düştüm. Bel ve göğüs kısmımda yumuşak deriler kaldı. 5 aydır vg ile uğraşıyorum ölçülerimden memnunum sadece göğüslerimi sıktığımda yan taraflarında kalan kötü deri ve bel bölgemdeki löp duran yer. fotoraflar şunlar yorumlarınızı bekliyorm umarım önerisi olan vardır...

Sıktığımda oluşan kötü görüntü

normal duruş

Çektiğimde oluşan görüntü dahda fazla uzayabiliyor :(

Forumda tecrübe edinmiş birini beklemektense, keşke önce jinekomasti hakkında forumda bir arama yapılsaydı..Ayrıntılı ve açıklayıcı bilgiler bulabileceğiniz gibi, çözüm yolları hakkında da fikir sahibi olursunuz..

Bu konuyu okuyacak ve kilo vereceklere önerilerim var.Bir kere bu arkadaş ayda 9 kilo vermiş.Yapılan en büyük yanlış bu.Çünkü diyetisyenler ayda 2-6 kilo arası verimin sağlıklı olduğunu 6 dan fazla verimlerin ise çok zararlı olduğunu söylüyor.En basiti kaslardan yakma.Bir ayda bu kadar fazla kilo verilirse ve toplamda bu kadar kilo bu kadar kısa sürede verilirse ve bu verilme aşamasında sadece diyet yapılırsa 36 kilo verimi sonucunda deri sarkar.Halbuki Ayda 3 kilo vererek ve bunu yaparken haftada 3 gün Fitnessla destekleyerek verseydin ne deri sarkardı nede şimdi çözüm arıyor olurdun.Ayrıyetten sporla,özellikle Fitness la desteklenmeyen zayıflama sürecinde,Vücut şekil almadan zayıflıyacağı için vücutta çökmede görülebilir.Mesela muhtemelen senin triseps bölgende yumuşaktır.Sana tavsiyem Body-classic yapıp kas kütleni arttırman ve deriyi gerginleştirmen.Veya sanki hala karın var ve yağlar var.O yüzden hocana söyleyip fitness a geçmen ve fazlalıklarını atarken sıkılaşman.Şunuda unutma; denize düşüp yılana sarılma,yani abuk subuk sıkılaştırıcıları kullanma işe yaradığını görmedim.

Back
Yukarı