Josef Rakich #Fitness (2,5 yıllık gelişme)

baskn35

Üye
Yabancı bir forumda gezerken bir konuyu buraya aktarmak istedim, umarım doğru bölüme açmışımdır.

Öncelikle Josef Rakich arkadaşımızın spora başlamadan önceki resimleri.

Ve spora başladıktan 2,5 yıl sonrası fotoğraf ve videosu.

VIDEOSU :

https://www.youtube.com/watch?v=4uu9jQo1MDk&feature=player_embedded

Söyleyecek pek fazla söz yok. Herhalde fit vücut isteyen her arkadaşımızın hayalidir böyle bir vücut. Son olarak arkadaşın 5-6 tane sponsoru varmış. Kendi internet sitesi, facebook sayfası mevcut.

Facebook : https://www.facebook.com/JosefRakichFitness
Kendi sitesi : rakichfitness.com

Açıkcası kendi abs programını ve öğünlerini para ile satması gerçekten beni güldürdü, ve biliyorum ki bunları satın alanda vardır... Siteye girmeye üşenenler için kısaca altyazı geçeyim, arkadaş kendi mide programını 29$ gibi bir fiyata, yemek öğün programını 60-90$ arası bir fiyata satıyor... Yorum sizin.

iyi forumlar

Son düzenleme:
Yani vücut iyi ama 2.bucuk seneye göre normal düzenli beslenme düzenli idman düzenli dinleme ile olmucak bişi değil yanına kürü de ekledinmi bundan kat kat daha iyi bir vücut bile yaparsın

• Like
Reactions: Azi
İyi güzelde, senide güldürdüğü gibi, belli bir seviyeden sonra para hırsı bürüyor bazılarının gözünü. Madem çok biliyorsun git bir salonda antrenörlük yap, beslenme programını parayla vermek nedir ya. Bırak para vermeyi, programı versin, üstüne para versin yine uygulamam. Ama dediğin gibi, alanlarda vardır muhakkak.

Kendisi Yeni Zelandalı :D Bir videosunu izlemiştim youtubeda etrafında 3-5 tane kamera var Kameralara dönüp bakın yanda voleybol oynayan kızları nasıl tavlıycam şimdi diyor. Kızların Yanına gidiyor Kızlar Bunu iplemiyordu eşşekten düşmüş karpuza dönmüştü :D Ama O vücud bizde olsunda varsın kızların bir kısmısı iplemesin zaten :D

Vücudu güzel ama kalkıpta onun öğününü, mide programını öğrenmek için paranın "P"sini vermem :)
Sonuçta her insan vücudu farklıdır ve dolayısıyla her insana yarayan besinlerde, çalışma şekilleride farklıdır.
En iyisi bu sporda insanın kendi kendisinin hocası olmasıdır.
Vücudunu dinleyebilmeli, dışarıdan da güvenilir kişilerin tavsiyesini alarak bu yola devam etmelidir diye düşünüyorum...

hem güzel bir vücuda sahip olmuş, hem internet sitesinden popülerliğini arttırıyor hem de beslenme/spor programını satıp para kazanıyor. eh 2,5 sene spordan ancak bu kadar karlı çıkılır:D

• Like
Reactions: Azi
Gelişimlerimi sık sık mail yoluyla kendisine iletiyorum her zamanda cevap verip yorum yapıyor nasıl bir yol çizmem konusunda oldukça yardımcı oluyor.

Gerçekten hoşuma gitti zaten hedeflediğim vücut ile birebir tebrik ederim güzel. Yalnız biraz daha hacimli olsa omuz ve kol olarak daha güzel olabilir.

Şuanki halinden güncel bir kaç fotoğraf eklemek isterim.

1383333_552319248174398_2073489376_n.jpg

1385149_551671581572498_1965028325_n.jpg

1378774_549839455089044_1676205329_n.jpg

Back
Yukarı