Aynı sakatlık bendede var..
Yaklaşık 1 yıl önce olmuştu o dönemlerde 3 ay ara vermiştim ve tekrar başlamıştım ilk 1-2 ay düzenli ısınma ve hafif kilolarda girdim daha sonrasında ağır girmeye başladım 5. ayda doğru düzgün ısınma yapmadan ağırlıkları aniden bırakıp ve aniden almaya başladım yani ilk 1-2 ayda uyguladığım disiplinli çalışmayı yitirdim çünkü iyileştiğini düşündüm fakat 5. ayın sonlarında ağrılar arttı özellikle göğüs ve omuz çalışmalarında ağrılar meydana geliyor..
Biceps ve Triceps çalışırken çok hafif bir sızı oluyor ama %90 ağır girebiliyorum, göğüs ve omuzda ise %60-70 güçle giriyorum buda insanı sinir ediyor, kaslarda güç var ama sakatlıktan ve ağrıdan dolayı hafif giriyorsunuz..
Son ayda,kendime yeni bir program hazırladım, set sayılarını ve hareket sayılarını azalttım, büyük adelelerde 4 küçük adelelerde 3 hareket yapıp 1 hareket için 3 set en fazla 4 set yapıyorum,iyileşme sürecini hızlandımak için, içeriğinde "Glucosamine-Msm-Chondroitin- Hyaluronik Asit" bulunan takviye ürünler kullanmayı düşünüyorum..
İlk sakatlık zamanında, 3 ay ara verdiğimde kullanmıştım ve etkisi olmuştu ağrılarda azalma meydana gelmişti..
Geçmiş Olsun...