Küçük bir supplement kombinasyonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan car_26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

car_26

Üye
yaklaşık 1 aydır universal beef amino kullanıyorum.şimdi yanına glutamin ve syntha6 aldım.mart ortası-nisan başına kadar hacime devam sonra kardiyoya başlayacağım.
ürünleri sabah kalkar kalkmaz syntha 6
her öğünde 2şer amino
antremandan sonra 5gr (çay kaşığı dolusu) glutamin ve syntha 6 ikisi aynı anda

sizin önereceğiniz bi kullanım türü varmı ?

Bence gayet güzel kullanım şekli belirlemişsiniz.

Kırmızı et tüketiminiz az ise beef amino güzel seçim, amino çeşitliliğini ve kalitesini arttırmak adına.

Kendi kombinasyonumda beef amino mevcut ve çok memnunum.

neden beef amino ?
brhmcr'nin dediği gibi kırmızı et yemem, nedendir bilmem evde pişmiyor :) tavuk göğsü, balık ve ton balığı dışında pek et sınıfından yemiyorum o yüzden beef amino aldım.

Bence gayet güzel kullanım şekli belirlemişsiniz.
Kırmızı et tüketiminiz az ise beef amino güzel seçim, amino çeşitliliğini ve kalitesini arttırmak adına.
Kendi kombinasyonumda beef amino mevcut ve çok memnunum.
beef aminoyu günde kaç defa alıyorsunuz ? 6 tane alıyorum ben.9a çıkarmayı düşünüyorum sizce nasıl bir düşünce ?

Ben 4 tane alıyorum günlük 6 üzeri gereksiz geliyor bana.

bende kırmızı eti nadir tüketenlerdenim.Beef aminoyu kombine etmeme gerek varmı tek başına yeterlimi acaba?

bende kırmızı eti nadir tüketenlerdenim.Beef aminoyu kombine etmeme gerek varmı tek başına yeterlimi acaba?
kırmızı et yemeyenlere öneriliyor.ben faydasını gördüm özellikle omuza vurdu baya.

syntha6 kutu üzerinde günde 1 diyor ama ben yazdığım gibi kullanmayı düşünüyorum.sizce nasıl yapmalıyım ?

syntha6 kutu üzerinde günde 1 diyor ama ben yazdığım gibi kullanmayı düşünüyorum.sizce nasıl yapmalıyım ?

Ben off günlerde sabah kalkar kalkmaz bir tam ölçek antrenman gunlerinde sabah bir tam ölçek antrenman sonrası bir tam ölçek şeklinde kullandım.Gayet yeterli ve verimli geldi.

kırmızı et yemeyenlere öneriliyor.ben faydasını gördüm özellikle omuza vurdu baya.

Protein tozunu 32 olcek almayi gerektirecek kutleniz oldugunu sanmiyorum. Az biraz da normal yemek yiyin :)

Protein tozunu 32 olcek almayi gerektirecek kutleniz oldugunu sanmiyorum. Az biraz da normal yemek yiyin :)

salon hocası hep sabah kalkar kalkmaz ve antrenman sonrası önerdi o yüzden çelişkide kaldım :)
kahvaltımda lor peynir yumurta gibi hayvansal protein türleri eksik olmaz öğlen yemekhanede ne çıkarsa ekmeksiz.akşam 200gram tavuk göğsü ve evde pişen bir yemek :)

Spor yapanların kaçı düzenli olarak kırmızı et yiyor ki bnm tanıdıklarımın hemen hepsi tavuk eti yiyo bnm gib,i ha arada bulursak kırmızı ete de hayır demeyiz ama fiyatlar ortada

Back
Yukarı