Kür örneği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle merhaba konuyu doğru yere mi actim bilmiyorum bi sorum olucak kafamda bi kur var
10 hafta trenbolon acetat haftalik 200 mg
10 hafta winstrol haftalik 300 mg
10 hafta testo propionat haftalik 300 mg
20 gunluk igf-1
20 gunluk follistatin
40 gunluk insulun

Sizce dogrumudur onerebiliceginiz seyler varmi yardimizi bekliyorum bu arada forum konusu acmada ilk tecrubem hatam varsa kusura bakmayiniz.

Ooohaa dedim dedim istemsizce, trenler insülinler igf-1 ler havada uçuşuyor, hele ki follistatin.. Kür işlerinden o kadar anlamam ama bu kullanmayı düşündüğün şeyler çok yüksek bilgi ve tecrübe gerektiriyor diye biliyorum.. Bence yanlış yoldasın, yanlış yolda olman da bunları kullanman değil, bunlar hakkında hala sorular soruyor olman.. Çok iyi bilgili birinden yardım almış olman, veya senin çok iyi derecede bu işi biliyor olup da bunları kullanmaya karar vermiş olman, hala bunlar hakkında araştırma yapıyor olmaman gerek.. Yani bilmiyorum, ben böyle düşünüyorum, bu yorumumun da eleştiriye açık olduğunu belirtmek isterim.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Forumda steroid konuları 'Doping ve Hormonlar Bölümü' dışında konuşulması yasaktır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı