ewet biliyorum ama hem kürün hemde diger suppelemnt kürünün maliyeti nedeniyle ve ayrıca normal whey kullanıcagım içinde bu iki ürünü sadece gece kullanmayı düşünüyorum amacım hem farklı proteinler almak hemde micelar casseinde almak çünkü örnek veriğim iki üründe 7 -8 saat sindirim süresine sahip yani gece için wehey e göre oldukca iyi o yüzden bu iksi arasında seçim yapmak gerekirse hangisi ?
Ahura-Mazda baba diyorumki hani casein olamıyo bari normal wheyden sağlam bşy olsun nasılsa bitek gece yatarkenki kullanımda tüketicem bunu o yüzden içinde casein'de olanlar arasından gözüme en iyisi bu ikisi gözüktü bende diyorumki bu ikisi arasından hangisi ??
zigbog bu isimle hitap etme hoş olmayan sıfat ve ekler içindir samimiyet ve yakınlıktan kullanılan ve ne manada söylendiği apacık ortada olan cümleleri kapsamaz ! başlık açtım çünkü insanların bu iki ürün hakkındaki olumlu yada olumsuz düşüncelerini bir arada görmek ve daha iyi karşılaştırma ve degerlendirme yapmak istedim ! verdiğin linke daha önce baktım zaten ama o sadece synta6 yı tanıtıyo yani benim bu başlığı açmamla ilgili olan konuyla pek bi alakasıben ürünün özelklerini değil ikisi arasındaki eksi ve artı yönleri ve ikisi arasındaki kalite ve performans farklarını insanların görüşüne açtım konu budur herkeze üşenmeyip yorum ve fikirlerini yazdığı için çok tşk ediyorum
hepiniz sağolun ahura mazda niyeti bozdum glutamini çıkardım listeden ve aminoyu fiyat olarak biraz asagı cektim böylece casein alma imkanı oldu... optimum casein alıcam gece için sanırım en mantıklısıda bu bench_O
=10 numara vücutthums:sabah optimum superior amino 2222 antreman öncesi sperior antreman sonrası superior + %100 whey gold gece optimum casein + kür + on numar aantreman + on numara beslenme +on numara dinlenme bakalım hayırlısı =) herkes içinde işallah hayırlısı![]()