Coleman Trebor
Üye
kürek takımına girdim haftada 4 kere antreman var. haftaiçi antreman 2 gün. koşu ve salonda 8-9 hareket ardaarda 3 set yapıyoruz mekik, ters mekik, komando dansı, step vs vs gibi. birde bol bol streching var. bazen değişiyor alternatif şeyler yapıyoruz mesela ergo çekiliyor. haftasonlarıda 2 kere göle gidiliyor. koşu ardından göle kayıklarla çıkılıyor 1-2 saat. artık antreman yeni başlayanlar için 5 gün oldu. salı çarşamba perçembe cumartesi pazar. Şimdi 4 kereyken sıkıntı yoktu. 4 kere kürek antremanı ve 3 kere ağırlığa gidiyordum.
5 gün için ne yapabilirim sıkıntı çarşamba günleri. Aslında antreman serbest. ergo çekmem lazım 50 dakika. Ama ya çift antreman yapıcam yada sırt ve omuz üstüne ergo yapıcam. Geçen denedim ama verimli olmuyor 5 dkda çok yoruldum. Ne yapıcam bilemiyorum. Küreğide çok seviyorum ağırlık ise hayatımın bir parçası haftada 2 ye düşüremem ağırlık çalışmayı ama bir alternatif bulmam lazım. Kürek olayı uzun vadede beni ne şekilde etkiler. Ne tavsiye edersiniz?
5 gün için ne yapabilirim sıkıntı çarşamba günleri. Aslında antreman serbest. ergo çekmem lazım 50 dakika. Ama ya çift antreman yapıcam yada sırt ve omuz üstüne ergo yapıcam. Geçen denedim ama verimli olmuyor 5 dkda çok yoruldum. Ne yapıcam bilemiyorum. Küreğide çok seviyorum ağırlık ise hayatımın bir parçası haftada 2 ye düşüremem ağırlık çalışmayı ama bir alternatif bulmam lazım. Kürek olayı uzun vadede beni ne şekilde etkiler. Ne tavsiye edersiniz?