Kütle ? Estetik ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan krxas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

krxas

Üye
Değerli arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Ben bu spora jeff seid in transformation videosunu izleyerek başladım ve amacım estetik ve büyük bir fiziğe ulaşmak elbette bunun çok uzun süreceğini biliyorum. Şimdi konuya geleyim , dostlarım jeff seid ile calum von moger arasında çok ciddi bir vücut farkı var (ikisi de çok başarılı harika bir vücut ) sanki von moger vücudu internette yazılanlara göre bodybuilding jeff seid ise fitness , şimdi dostlarım benim amacım jeff gibi estetik bir vücuda sahip olmak ancak bunun için nasıl bir antrenman programı yapmam gerektiğini bilmiyorum? Antrenmanla birlikte hergün kardio da mı eklemem lazım yoksa sadece ağırlık antrenmanlarımı yapmam lazım bu konu da bilgilendirirseniz sevinirim

jeff seid ve calum von moger gibi profesyonel sporcular arasındaki en büyük fark kullandıkları ilaçlar ve vücutlarının o ilaçlara verdikleri tepki.bunu sadece beslenme ve idman ile acıklayamayız yani,gerçekçi olmaz.

jeff seid ve calum von moger gibi profesyonel sporcular arasındaki en büyük fark kullandıkları ilaçlar ve vücutlarının o ilaçlara verdikleri tepki.bunu sadece beslenme ve idman ile acıklayamayız yani,gerçekçi olmaz.
Hmm anlıyorum hocam , peki estetik bir vücut için çalışma programım sizce nasıl olmalı ?

Hmm anlıyorum hocam , peki estetik bir vücut için çalışma programım sizce nasıl olmalı ?
Forumu araştırırsanız birçok program, çalışma metodu bulabilirsiniz. Dediğiniz gibi estetik vücut veya bodybuilder vücudu için ayrı programlar yok. Gelişmek için ağırlık
Kaldırman lazım. Nasıl olacağına ilerde karar verirsin :)

Forumu araştırırsanız birçok program, çalışma metodu bulabilirsiniz. Dediğiniz gibi estetik vücut veya bodybuilder vücudu için ayrı programlar yok. Gelişmek için ağırlık
Kaldırman lazım. Nasıl olacağına ilerde karar verirsin :)
Yani normal ağırlık antrenmanı yapıcaz ve yağ oranımızı düşürdüğümüzde estetik bir görüntü elde edicez ?

Yani normal ağırlık antrenmanı yapıcaz ve yağ oranımızı düşürdüğümüzde estetik bir görüntü elde edicez ?
Evet. İstedigin gibi çalış. Bodybuilder Kası estetik kası diye birşey yok :) kas kastır. Tek farkı bodybuilder olmak doğal olarak mümkün değildir :) estetiklik ise göreceli olsada, azimli çalışınca güzel bir vücudun olacağını temin ederim :)

Evet. İstedigin gibi çalış. Bodybuilder Kası estetik kası diye birşey yok :) kas kastır. Tek farkı bodybuilder olmak doğal olarak mümkün değildir :) estetiklik ise göreceli olsada, azimli çalışınca güzel bir vücudun olacağını temin ederim :)
Teşekkür ederim dostum yanıtladığın için umarım hedeflediğimiz vücutlara ulaşırız

Back
Yukarı