Kütle için beslenme programım -öneri-

EdgeVII

Üye
Selam, 10-11 aydır bu sporu yapıyorum 48kg den 75 e çıkıp diet ile 65 e indim şu an hala 65-66kg yi koruyorum..
Bu hafta testo enat-boldenon-danabol kürüne başlamayı düşünüyorum... Yeni salondaki hocamdan beslenme istedim şöyle yardımcı oldu lakin bana çok fazla geldi :

08:00 1 ölçek Whey
08:30 8yumurta beyazı 2 sarısı- 100gram peynir - 1 kase yulaf
11:00 200gram lor 3-4 dilim tam buğday ekmek
14:00 250gram tavuk 150-200gram makarna 1 kase yoğurt
17:00 250gram tavuk 100gram makarna
19:30 250gram tavuk 150gram yulaf
20:45 1 ölçek whey - glutamine creatine ve bcaa
23:00 1 ölçek whey - glutamine creatine ve bcaa + 40gram jelibon
23:30 200gram kırmızı et 100 gram pirinç pilavı

Benim aklımdaki beslenme ise :

Kalkınca 1 ölçek whey
Kahvaltı : 2 yumurta sarısı 5-6 beyaz / 100gram yulaf / 50-100gram peynir
Ara öğün : 200gram lor + 2-3 dilim buğday ekmek
Öğle : 250gram tavuk - 150-200gram makarna
Ara : Meyve
Akşam : 250gram tavuk + 100-150gram makarna
Antreman sonrası : 1 ölçek whey + 40gram jelibon
Yatmadan : 1 kase yulaf + peynir

Kaba taslak şöyle birşey planlamıştım tabi kendi kafamdan.. Bana ilk yazdığım liste çok fazla geldi 65kg yim 1kg et var listede 200gram protein sadece ordan gelicek.. Midem büyüsün şişkinlik dursun istemiyorum sizlerinde fikirlerini almak istedim.

Creatine ise kür de kullanıp kullanmamak gerektiğini bilmiyorum açıkcası

Kilo alıp verebiliyorsunuz iyi gelişmeler katedebiliyorsunuz. Neden hemen kür olayına girmek istiorsunuz ki? Daha çok yenisiniz ve eminim ki doğal yollarla alabileceğiniz çok yol var.

• Like
Reactions: Azi
Denemek istiyorum zaten hedefim fitness çerçevesinde kalmak,motivasyon olucağınıda düşünüyorum zira dietten sonra epey bir motiv. kaybı oldu ve devam ediyor..
Beslenme kısmı ile ilgili bilgi-fikir alabilirsem ne mutlu

ebze meyve eklemenı tevsıye ederım

yazdıklarına extra olarak;

Sabah muz portakal suyu fındık fıstık
Ara ogune elma badem
Ogle Salata ıspanak bıber yesıllık sarımsak sogan
Aksam brokoli mercimek vb..
Yatmadan lor peyniri veya casein, glutamıne

Creatin ı kurden sonra onerıyorlar ... Boldenon senı zaten cok acıktıracaktır ona gore yazdıgın bıle yetmeyebılır sana =) Multıvıtamın ekle bı de .. beslenme programı degısebılır artırabılırsın kur e gıreceksen cok ıyı beslenmen gerekıyor ..

Teşekkürler,bakalım şu anki iştah ve midem büyümesin korkusuyla hocamın verdiği liste gözümdeçok büyüdü iştah artarsa bakalım :)

Sebzelerı ıyı arastır onlara gore ogunlerıne eklersın ..
Bende cok arastırdım Testo E boldenon kurunu herkes aynı seyı soyluyor ıstah actıgını .. kurunu hazırladıysan ozel mesajdan pct sını yazabılır mısın ? ( topıc ın konusu degısmesın dıye )

bu programda 250 gram a yakın protein var yane senin kilonun 3.85 katı,sen 11 aydır bu sporu yaptıgından kas fibrillerin gelismisdir yane senin spora yeni baslayanlar gibi yüksek proteine ihtiyacın olmaz,kilo basına 1.5 gram,max 1.8 gram protein alsan yeter,kilo basına 3.85 gram protein ne demek,bu programı uygulayan kisinin yağ torbası olması,vücuttan daha fazla su atılması ve karaciğer ile böbreklerin daha fazla yorulması demek..

Banada çok geldi böyle bir beslenme zaten sürekli şiş mide ile gezmem demek bu, 1-2 gün içinde kendi kafamdan listeyi hazırlayıp foruma yazıcam fikir eleştriler için.. Kür yapıcağım için 2-2.5katı protein düşünüyorum karb ise 5 katı kadar çünkü bulk olmak istemiyorum.

Back
Yukarı