Kış için supplement ve kombine önerisi

Arkadaşlar body e başladıgımda 73 kilo idim şu anda 85 kiloyum ve tam 1 yılı geride bırakmak üzereyim iyi kütle aldım istedigim hacimi nerdeyse elde ettim kış için iki farklı planım var.Birincisi definasyona girmek ikinci hacime devam etmek.Açıkçası kararsız kaldım.Almış oldugum supplementlerim ise şöyle:

Dymatize iso 100
Sixstar Nutrition Casein
Universal Nutrition Animal Nitro
Athletic Edge Nutrition Intrabolic
Universal Nutrition Animal Pump
Driven Sports Craze
Allmax Nutrition Vitastack
Bpi Sports Blox
Muscletech Myobuild
Universal Nutrition Gh Max
Olimp Creatine Xplode
Bsn Hyper Shred

Sizce bu ürünleri nasıl kombine edebilirim?Definasyona girecek olursam hangilerini ne şekilde kullanabilirim?Hacime devam edersem hangilerini ne şekilde kullanabilirim?

12 ürün bence çok fazla. bu kadar supplement kullanmaya ne gerek var?

neden insanlar beslenmeye değilde supllementlere yüklenir anlamış değilim.

örnek olarak ben en fazla 3-4 ürün kombine ederim gerisi beslenmenin işi bence

12 ürün bence çok fazla. bu kadar supplement kullanmaya ne gerek var?

neden insanlar beslenmeye değilde supllementlere yüklenir anlamış değilim.

örnek olarak ben en fazla 3-4 ürün kombine ederim gerisi beslenmenin işi bence

zaten hepsini birarada kullanmayacagım bunları aldım uzun bi süre supplement almayacagım bunlar sadece aldıklarım sorun hangilerini kullansam hangi dönem için?

Elinde ki ürünler cidden güzel. Benimde kullanmayı düşündüğüm ama ertelediğim ürünlerden bazıları var. Seni forumda az çok tanıdığım kadarıyla zaten ürünleri araştırarak ve bilerek tercih etmişsindir. Kafanda da bir kombinasyon vardır.

Aslında çoğu birbirini tamamlayan ürünler ama fazla ürün bir anda kullanmamak için kombineyi 2 ye bölerdim.

Eğer amacın kütle kazanımıysa, benim kullanma düşüncem şöyle olurdu.

Spor sırasında Athletic Edge Nutrition Intrabolic
Animal nitro - pump
Olimp Creatine Xplode
Dymatize Iso
Sixstar casein

Bu ilk kombinem olurdu. Diğerlerini de irili ufaklı tamamlayıcılarla 2. kombine haline getirirdim. Bu arada offtopic olmazsa casein tercihinde sixstar tercih etme sebebin neydi ? Bende casein konusunda kararsızım şuan. Eğer off-topic olur düşüncen varsa p.m olarak cevaplarsan sevinirim :)

Elinde ki ürünler cidden güzel. Benimde kullanmayı düşündüğüm ama ertelediğim ürünlerden bazıları var. Seni forumda az çok tanıdığım kadarıyla zaten ürünleri araştırarak ve bilerek tercih etmişsindir. Kafanda da bir kombinasyon vardır.

Aslında çoğu birbirini tamamlayan ürünler ama fazla ürün bir anda kullanmamak için kombineyi 2 ye bölerdim.

Eğer amacın kütle kazanımıysa, benim kullanma düşüncem şöyle olurdu.

Spor sırasında Athletic Edge Nutrition Intrabolic
Animal nitro - pump
Olimp Creatine Xplode
Dymatize Iso
Sixstar casein

Bu ilk kombinem olurdu. Diğerlerini de irili ufaklı tamamlayıcılarla 2. kombine haline getirirdim. Bu arada offtopic olmazsa casein tercihinde sixstar tercih etme sebebin neydi ? Bende casein konusunda kararsızım şuan. Eğer off-topic olur düşüncen varsa p.m olarak cevaplarsan sevinirim :)

Sevgili Kauss.

öncelikle hakkımdaki güzel düşüncelerin için teşekkür ederim dostum.Intrabolic i cok övüyorlardı yabancı forumlarda en iyi intra workout ürünü diyorlardı denemek istedim animal nitro ve animal pump u kombine etmek istediğim için aldım zaten nitro yu anlatmama gerek yok çok kaliteli bi ürün bence pump u da sırf etkisini merak ettiğim için aldım buraya yazmayı unuttuğum bi ürün daha var Animal Flex onu da aldım. bu animalları kombine edicem.Aslında animal pak da alacaktım ama elimde yine yurtdısından getirttigim allmax vitastack var onun yerine bu ürünü kullanayım dedim.Yaşadığım nitrotech faciasından sonra muschletech in işe yarar bi ürünü var mı diye merak ettiğim için myobuild aldım son zamanların en popüler ürünlerinden biri bakalım bu ürün muschleteh hakkındaki düşüncelerimi değiştirebilecek mi:Ddriven sports craze ile bpi sports blox u da animal pump ve intrabolic bitince ikinci kombinemde kullanmayı düşünüyorum bunlarda yine çok övülen açıkçası etkisini merakettiğim ürünler:)Gh max da nerdeyse forumda kullanan herkes memnun alıp denemek istedim.bu arada casein için aklımda bi nanox orbilox vardı(tamamen doğal bi ürünmüş )çok merak ediyordum tamamen doğal olmasından dolayı ama ufak bi hediye çekim vardı az miktarda ne alsam diye bakarken bu markanın caseinini denemek istiyodum fiyat uygunlugundan dolayı o yüzden bi alayım deneyeyim dedimbodybuilding.comda da 8.8 puan almış denemeye değer diye düşündüğüm için aldım sana tavsiye nanox orbilox alman ben bunu çeki harcamak için fiyat uygunlugundan dolayı hem de bi deneme amaçlı aldım yani anlayacagın nanox orbilox kullanmayı düşünüyorum ama :)

Son düzenleme:
Animal stak ile gh max farklı kulvar ürünleri. Birbirleri yerine konulacak ürünler değiller. İçeriklerine bakarsanız farkı zaten görürsünüz.
Gainera bence gerek yok. Zaten gerekli kalori miktarını karşılayabilir.

Ben Gainer bı ara kullandim ama artık gerekli görmüyorum animal stak da kimisi boş balon kimisi guZel diyor o yuzden almadım ayrica gh max ile ikisi aynı urun degil Arada cok fark var icerik bakımından daglar kadar fark var.

Back
Yukarı